Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Love, Simon (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Love, Simon (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis. Începeți freaking, deoarece nu numai SIMON VS. Filmul HOMO SAPIENS AGENDA are un nume oficial adorabil și emoțional, dar este, de asemenea, SO. Sperii. UIMITOR. Trebuie să fim cei mai norocoși oameni de pe Pământ, pentru că trebuie să vedem o examinare avansată și să te pregătești să-ți bată cu totul șosetele și să-ți depășească cele mai sălbatice visuri de adaptare YA. Acum numărăm zilele până când o putem vedea din nou.
Au existat o mulțime de actualizări, rapoarte de știri diferite și declarații din întreaga lume – și pentru că suntem în esență obsedați de această carte și de film, am crezut că ar ajuta la a face totul într-un singur loc! Deci, iată tot ce trebuie să știți despre LOVE, SIMON-AKA, adaptarea fenomenală a SIMON VS. AGENDA HOMO SAPIENS! Love, Simon (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Pregătește-te să te îndrăgi și mai mult în dragoste cu Simon și cu toți prietenii lui, pentru că acest trailer scufundă puțin mai mult în ceea ce înseamnă LOVE, SIMON! Există o mulțime de a săpa și trăiesc în jurul valorii de, așa că ne-am gândit ne-ar ajuta și face-o chiar împreună cu voi!
ou ar fi putut observa urmărind remorcile că acest film va avea o coloană sonoră pentru veacuri. Serios, alegerile muzicale sunt pe punctul. Și acum știm de ce! Jack Antonoff este cântăreț, compozitor și producător. S-ar putea să-l cunoașteți ca cântăreț și compozitor în spatele trupei BLEACHERS, sau poate ca creierul care a ajutat la scrierea hit-urilor certificate pentru Taylor Swift, Tegan și Sara, Carly Rae Jepsen, Lorde și multe altele.
Filmul LOVE, coloana sonoră a lui SIMON, care are muzică nouă nu numai de la Bleachers, ci de Troye Sivan, Khalid, Mø și altele, ne face chiar mai entuziasmați! Este încă martie ?!
Oare cineva au auzit că se șovăie în depărtare? Dacă este așa, probabil că suntem aici la EpicReads, deoarece trailerul LOVE, SIMON a scăzut doar! ȘI. ESTE. ASA DE. BUN. Nu știam să ne așteptăm la ceea ce am văzut până acum, dar este încă interesant! Nu este în fiecare zi una dintre cărțile dvs. preferate toate timpurile devine o adaptare film făcut bine! Muzica asta! Vocea lui Nick Robinson. Tot! Am iubit-o de la prima secundă a lui Simon și Leah care se așeză pe pat. Trebuie să remarcați că puteți râde și apoi puteți plânge și apoi râzi din nou totul în decurs de un minut și de 23 de secunde. Love, Simon (2018) Online Subtitrat la calitate HD.
Deci, avem oficial o pasiune gigant pe Nick Robinson. Și Katherine Langford! Oh, și Alexandra Shipp! Și Keiynan Lonsdale! Cred ca este sigur sa spunem ca facem dragostea Simon * bad bad tss * Dar cea mai mare dragoste a noastra este Becky Albertalli. Niciunul dintre acestea nu s-ar întâmpla dacă nu ar fi fost pentru SIMON VS. AGENDA HOMO SAPIENS! Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Love, Simon (2018) Online Subtitrat

Love, Simon (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis. Începeți freaking, deoarece nu numai SIMON VS. Filmul HOMO SAPIENS AGENDA are un nume oficial adorabil și emoțional, dar este, de asemenea, SO. Sperii. UIMITOR. Trebuie să fim cei mai norocoși oameni de pe Pământ, pentru că trebuie să vedem o examinare avansată și să te pregătești […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?