Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Love per Square Foot (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Love per Square Foot (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Sanjay Chaturvedi (Vicky Kaushal) se uită cu jind spre o clădire unde locuieşte un cuplu fericit în apartamentul lor. Sanjay lucrează la o bancă pe post de inginer IT şi visează să îşi cumpere într-o zi propriul său apartament. El găseşte apoi o schemă de obţinere mai uşoară a unui apartament pentru cuplurile căsătorite. Sanjay are o relaţie mai apropiată cu o femeie care are acces la această schemă, Rashi Khurana (Alankrita Sahai), şi îi cere acesteia să-i devină parteneră în intenţia de-a obţine fondurile necesare cumpărării casei.

Rashi este, însă, căsătorită deja şi îl refuză pe Sanjay, ea folosindu-se de el doar ca o escapadă sexuală, nedorind nimic în plus, chiar dacă el ar vrea ceva mai mult. Karina D’Souza (Angira Dhar) lucrează la bancă şi locuieşte împreună cu mama ei, având la rândul său vise de a-şi cumpăra propriul apartament. Când îi prezintă celui ce ar urma să-i devină soţ această şansă de-a achiziţiona o casă împreună, el refuză deoarece are deja o casă a lui şi ar putea să se mute împreună acolo.

Sanjay se întâlneşte mai apoi cu Karina la o petrecere şi după ce au un conflict din cauza serviciului, cei doi aranjează să se „combine” temporar pentru a profita de ofertă şi a-şi împlini visul de-a avea propria lor casă. După ce fac rost de nişte acte false şi aplică pentru împrumut, cei doi devin din ce în ce mai apropiaţi şi ajung să se ataşeze unul de altul.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Love per Square Foot (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Love per Square Foot (2018), online pe net subtitrat in limba Româna Sanjay Chaturvedi (Vicky Kaushal) se uită cu jind spre o clădire unde locuieşte un cuplu fericit în apartamentul lor. Sanjay lucrează la o bancă pe post de inginer IT şi visează să îşi cumpere într-o zi propriul său apartament. El găseşte apoi o […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?