Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

London Has Fallen – Cod Roşu la Londra, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...


London Has Fallen – Cod Roşu la Londra, online pe net subtitrat in limba Româna

Un traficant de arme şi terorist pakistanez pe nume Aamir Barkawi (Alon Moni Aboutboul) este considerat a fi mintea criminală din spatele unor atentate teroriste comise pe teritoriul Europei şi a altor continente. Serviciile de informaţii vestice localizează baza acestuia şi americanii lansează un atac aerian cu dronă şi se presupune că îl ucid pe Barkawi şi familia sa. Doi ani mai târziu, Mike Banning (Gerard Butler), agentul de top al Serviciului Secret care se ocupă de protejarea preşedintelui Americii, Benjamin Asher (Aaron Eckhart), aşteaptă primul copil din partea soţiei sale şi speră să îşi ia ceva timp liber de la serviciu.

Mike ia în considerare chiar să se demisioneze din Serviciul Secret pentru a fi mai aproape de soţia Leah (Radha Mitchell) şi copilul lor. În Yemen, Barkawi este încă în viaţă şi se întâlneşte cu băiatul lui împreună cu care pun la cale noi atentate teroriste pentru a se răzbuna. Asher şi Mike sunt informaţi că Premierul Britanic a decedat şi, alături de Directoarea Serviciului Secret Lynne Jacobs (Angela Bassett), călătoresc la Londra să participe la funeraliile unde se mai află toţi liderii mondiali care contează.

Pe măsură ce sosesc toţi la Londra, mai mulţi mercenari aflaţi sub comanda lui Barkawi profită de ocazie pentru a lansa un atac în forţă, ucigând mai mulţi lideri din ţări importante. Personalul preşedintelui rămas la Casa Albă privesc evenimentele cu groază. Londra pică într-un haos general, iar sute de civili îşi pierd viaţa, însă Mike reuşeşte să îi ducă pe Asher şi Jacobs în siguranţă printre carnagiul de pe străzi. Asher îi spune lui Mike că teroriştii vor să-l prindă viu ca să-l execute în public şi îl instruieşte pe acesta să îl omoare dacă e nevoie pentru a nu fi capturat.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
London Has Fallen – Cod Roşu la Londra, online pe net subtitrat in limba Româna

London Has Fallen – Cod Roşu la Londra, online pe net subtitrat in limba Româna Un traficant de arme şi terorist pakistanez pe nume Aamir Barkawi (Alon Moni Aboutboul) este considerat a fi mintea criminală din spatele unor atentate teroriste comise pe teritoriul Europei şi a altor continente. Serviciile de informaţii vestice localizează baza acestuia […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?