Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Logan Lucky: Cursa norocului (2017), online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Jimmy Logan, este un muncitor necalificat ce avea cândva o carieră promiţătoare în fotbal, însă aceasta i-a fost curmată din cauza unei accidentări, iar acum este concediat de la locul său de muncă. În timp ce îşi vizitează fosta soţie, Boobie Jo, pentru a-şi lua fiica el află că Bobbie şi noul ei soţ intenţionează să se mute în Lynchburg şi, drept urmare, îi va fi mult mai greu să-şi vadă copilul.

Furios, Jimmy se duce la un bar condus de fratele său Clyde, un veteran al Războiului din Irak ce a rămas cu sechele fizice din cauza asta. Max Chilblain, un om de afaceri britanic pretenţios, soseşte împreună cu prietenii lui şi îl insultă pe Clyde, iar apoi se iau la bătaie cu Jimmy. Între timp, Clyde le dă foc la maşină cu un cocktail molotov. În ziua următoare, Jimmy explică planul pe care l-a conceput de-a jefui Speedway, fosta companie la care a lucrat şi unde cunoaşte tot ce mişcă pe acolo.

Clyde acceptă planul fratelui său şi, împreună cu Jimmy îl recrutează pe Joe Bang, un spărgător de seifuri aflat în puşcărie, şi pe fraţii acestuia, Sam şi Fish, dar şi pe propria lor soră, Mellie. Ei intenţionează să îl scoată pe acesta din puşcărie şi să-l ducă înapoi după ce îşi pun planul în aplicare, înainte de-a observa cineva faptul că acesta a ieşit. Clyde se lasă arestat şi încarcerat sub o acuzaţie minoră pentru a ajunge la Joe, iar Mellie, Sam şi Fish încep să pună în aplicare planul.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Logan Lucky: Cursa norocului (2017), online pe net subtitrat in limba Româna

Jimmy Logan, este un muncitor necalificat ce avea cândva o carieră promiţătoare în fotbal, însă aceasta i-a fost curmată din cauza unei accidentări, iar acum este concediat de la locul său de muncă. În timp ce îşi vizitează fosta soţie, Boobie Jo, pentru a-şi lua fiica el află că Bobbie şi noul ei soţ intenţionează […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?