Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Lizzie 2018 online hd subtitrat

Advertising

Loading...
Lizzie 2018 online hd subtitrat, un film biografic de exceptie, cu tenta agresiva, nerecomandat minorilor.

Lizzie este un film thriller biografic american din 2018 regizat de Craig William Macneill și scris de Bryce Kass. Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Lizzie Borden, care a fost acuzată și achitată de moartea tatălui și mamei ei vitregă din Fall River, Massachusetts, în 1892. Filmul îl numește Chloë Sevigny, Kristen Stewart, Jamey Sheridan, Fiona Shaw , Kim Dickens, Denis O’Hare și Jeff Perry.

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance la 19 ianuarie 2018. Este programat să fie lansat pe 14 septembrie 2018 de către Saban Films și Attractions Roadside. Ca o femeie necăsătorită în vârstă de 32 de ani, Lizzie (Sevigny) este o ieșire socială prinsă sub controlul tatălui său auster, dominator. Atunci cand Bridget Sullivan (Stewart), o tanara servita disperata de munca, vine sa traiasca cu familia, Lizzie gaseste in ea un spirit inrudit si o intimitate sansa care infloreste intr-un plan rau si un sfarsit intunecat si nelinistit.

Lizzie 2018 online subtitrat

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Lizzie 2018 online hd subtitrat

Lizzie 2018 online hd subtitrat, un film biografic de exceptie, cu tenta agresiva, nerecomandat minorilor. Lizzie este un film thriller biografic american din 2018 regizat de Craig William Macneill și scris de Bryce Kass. Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Lizzie Borden, care a fost acuzată și achitată de moartea tatălui și mamei […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?