Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Leaving Las Vegas (1995), online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Leaving Las Vegas – Părăsind Las Vegas-ul (1995), online pe net subtitrat in limba Româna

După ce și-a pierdut soția și copilul, Ben Sanderson (Nicolas Cage) renunță la slujba pe care o avea în industria filmului, își adună toți banii și pleacă în Las Vegas cu gândul de a-i cheltui pe toți pe băutură. Singurul lucru care îi lipsea însă, era o persoană care să-i fie alături fără a încerca să-l ajute în vreun fel și reușește să găsească această persoană, pe Sera, o prostituată la fel de singură ca și el, care își dorește același lucru: pe cineva care să nu o judece și care să o facă să simtă că totuși nu este singură pe lume.

“Come rain or come shine” devine come vodka.Filmul se invarte in jurul paharului de vodca,care e personajul cel mai influent. Povestea de dragoste dintre un alcoolic si o prostitauta aminteste de o piesa de a lui Becket,unde cei doi eroau un vagabond si o prostituata. Aici,relatia dintre iubiti e una oarecum ideala:ei se accepta unul pe celalalt,se respecta si se iubesc. Fiecare vede in celalalt un om,si doar in final apartenta sociala. De fapt,amandoi sunt niste paria.O scena excelenta are loc la un motel.

Intr un ritm lent,aparatul de filmat se muleaza pe trupul lui Sera pe intr un dans blues, in timp ce ea sta in bratele lui Ben. Acesta sparge o masuta de sticla, iar Sera vrea sa o ajute pe propritara sa stranga;aceasta,cu ura,ii spuna ca nu vrea oameni ca “ei” in acel local. Ben o plateste pe Sera,dar nu se culca cu ea;el are nevoie de un om langa el,unul care sa nu l judece.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?