Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Lean on Pete (2017)

Advertising

Loading...Proprietarul calului calului Del Montgomery (Steve Buscemi) și Bonnie (Chloë Sevigny), care îl ajută pe Charley să-i umple golul absenței tatălui său, până când descoperă că Pete este obligat să-l sacrifice, determinându-l să ia măsuri extreme pentru a-și proteja prietenii viaţă. Charley și Pete se îndreaptă spre marele necunoscut, îmbarcându-se într-o odisee de-a lungul noii frontiere americane în căutarea unei mătuși iubitoare pe care Charley nu o mai văzuse ani de zile. Ei experimentează aventura și frământările în aceeași măsură, dar nu își pierd niciodată speranța și rezistența lor irepetabilă în timp ce își urmăresc visul de a găsi un loc pe care ei îl pot numi acasă.
Lean pe Pete este o privire plină de compasiune și inimă la dorința de dragoste, familie și acceptare care ne conduce pe toți.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Lean on Pete (2017)

Proprietarul calului calului Del Montgomery (Steve Buscemi) și Bonnie (Chloë Sevigny), care îl ajută pe Charley să-i umple golul absenței tatălui său, până când descoperă că Pete este obligat să-l sacrifice, determinându-l să ia măsuri extreme pentru a-și proteja prietenii viaţă. Charley și Pete se îndreaptă spre marele necunoscut, îmbarcându-se într-o odisee de-a lungul noii […]

Genul: 2017, Aventura, Drama, Filme 2018

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?