Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Last Flag Flying – Ultimul Steag Arborat 2017, filme online HD

Advertising

Loading...

În decembrie 2003, Larry “Doc” Shepherd (Steve Carell) vizitează barul lui Sal Nealon (Bryan Cranston), fostul puşcaş marin alături de care a luptat în Vietnam. După ce se prezintă, Doc menţionează faptul că a fost lăsat la vatră pe baze de conduită îndoielnică şi a fost încarcerat în închisoarea Marinei americane. În dimineaţa următoare, Sal şi Doc merg la biserica unui alt prieten din Vietnam, Richard Mueller (Laurence Fishburne), unde ţine predici, el devenind între timp pastor.

Acasă la Mueller în acea sear, Doc mărturiseşte că soţia lui a murit recent şi scopul acestei călătorii este pentru a le cere prietenilor săi să-l acompanieze pentru a recupera cadavrul fiului său şi a-l îngropa, după ce a fost ucis recent în Irak. Sal acceptă, însă Mueller are ceva trageri de inimă, însă la insistenţa soţiei sale el acceptă şi pornesc împreună spre Washington. Pe parcurs, Sal îşi exprimă frustrarea faţă de Mueller care obişnuia să angajeze frecvent prostituate în Vietnam.

Când ajung la Baza Dover Air Force, Doc cere să vadă cadavrul fiului său, în ciuda sfaturilor primite din partea Locotenent-Colonelului Willits (Yul Vazquez) de-a nu face asta. Sal şi Mueller sunt conduşi de Charlie Washington, un prieten apropiat de-al fiului lui Doc ce a fost lângă el în momentul morţii sale. Charlie povesteşte faptul că Larry a fost ucis în timp ce era la cumpărături la un magazin irakian, contrazicând astfel povestea iniţială a oficialităţilor cum că ar fi murit luptând în mod eroic.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Last Flag Flying – Ultimul Steag Arborat 2017, filme online HD

În decembrie 2003, Larry “Doc” Shepherd (Steve Carell) vizitează barul lui Sal Nealon (Bryan Cranston), fostul puşcaş marin alături de care a luptat în Vietnam. După ce se prezintă, Doc menţionează faptul că a fost lăsat la vatră pe baze de conduită îndoielnică şi a fost încarcerat în închisoarea Marinei americane. În dimineaţa următoare, Sal şi […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?