Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Lady Bird (2017), film online HD  subtitrat în Română

Advertising

Loading...

„Lady Bird” McPherson este studentă în ultimul an la un liceu catolic din Sacramento în anul 2002. Ea locuieşte alături de părinţii săi cu care nu are o relaţie chiar cordială, cu fratele mai mare, care a fost adoptat, şi cu iubita acestuia. Cea mai bună prietenă a ei este Julianne „Julie” Steffans. Lady Bird şi Julie se alătură programului de teatru al liceului unde Lady se întâlneşte cu un tânăr pe nume Danny O’Neill.

Între cei doi se dezvoltă o relaţie romantică şi Lady Bird ajunge să îi cunoască părinţii în timpul cinei de Ziua Recunoştinţei, renunţând la a mai petrece această sărbătoare cu propria ei familie. Relaţia lor este frântă brusc atunci când Lady Bird îl descoperă pe Danny sărutându-se cu un alt băiat. La insistenţele mamei sale, ea se angajează la o cafenea unde cunoaşte un muzician pe nume Kyle Scheible, cu care începe, de asemenea, o relaţie romantică.

Mai mult decât atât, ea începe să se distanţeze de prietena ei Julie în favoarea unei fete mai populare pe nume Jenna Walton. Când Jenna este admonestată de profesoara călugăriţă Sarah Joan din cauza faptului că poartă o fustă prea scurtă, Jenna se împrieteneşte şi mai mult cu Lady Bird în timp ce îi vandalizează maşina acesteia drept răzbunare. Lady Bird îi spune Jennei că locuieşte la o anumită adresă care, în realitate, aparţine bunicii lui Danny. De asemenea, ea hotărăşte să renunţe la programul de teatru şi se întâlneşte din nou cu Danny care îi povesteşte că i-a fost foarte greu să-şi mărturisească orientările sexuale.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Lady Bird (2017), film online HD  subtitrat în Română

„Lady Bird” McPherson este studentă în ultimul an la un liceu catolic din Sacramento în anul 2002. Ea locuieşte alături de părinţii săi cu care nu are o relaţie chiar cordială, cu fratele mai mare, care a fost adoptat, şi cu iubita acestuia. Cea mai bună prietenă a ei este Julianne „Julie” Steffans. Lady Bird […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?