Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

La influencia (2019) online HD subtitrat

Advertising

Loading...

La influencia (2019) online HD subtitrat. Acum o tânără mamă, Alicia se întoarce în casa sinistră din care a fugit când era doar un copil, o casă care nu a adăpostit niciodată o copilărie fericită. Alături de soțul ei și de fiica sa de nouă ani, Nora, Alicia încearcă să-și reconstruiască viața în timp ce este nevoită să se confrunte cu un trecut pe care îl credea uitat și cu un trup care refuză să moară: Victoria, matriarha posesivă a familiei. Această femeie a căzut într-o comă profundă și supraviețuiește conectată la aparate, în timp ce Nora simte o fascinație nesănătoasă față de aceasta. Când în cele din urmă femeia este înmormântată, nimeni nu ar fi putut să prevadă proporția îngrozitoare a influenței sale malefice, care continuă chiar și dincolo de moarte. La influencia (2019) este o poveste macabră despre greutatea legăturilor de familie și despre transcendența morții.

Filmul La influencia (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul La influencia online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!


Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
La influencia (2019) online HD subtitrat

La influencia (2019) online HD subtitrat. Acum o tânără mamă, Alicia se întoarce în casa sinistră din care a fugit când era doar un copil, o casă care nu a adăpostit niciodată o copilărie fericită. Alături de soțul ei și de fiica sa de nouă ani, Nora, Alicia încearcă să-și reconstruiască viața în timp ce […]

Genul: film subtitrat, filme 2019, Horror

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?