Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Kidnapping Stella (2019) online HD subtitrat

Advertising

Loading...

Kidnapping Stella (2019) online HD subtitrat. Stella, fiica unui milionar, este răpită de pe stradă, în mijlocul zilei și ținută captivă pentru răscumpărare. Răpitorii sunt convinși că tatăl său, putred de bogat, va fi dispus să ofere o sumă mare de bani în schimbul fiicei sale. Legată și ținută într-un apartament abandonat, Stella nu este dispusă să se dea bătută cu una cu două, fără să lupte pentru eliberare. Ea se folosește de puterile sale limitate în încercarea disperată de a-i demasca pe cei doi răpitori și de a nu-i lăsa să își ducă planul mai departe.

Filmul Kidnapping Stella (2019), se lanseaza in 24 Mai 2019, si face parte din categoria filmelor thriller. Vizioneaza film-ul Kidnapping Stella (2019) online HD subtitrat pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Kidnapping Stella (2019) online HD subtitrat

Kidnapping Stella (2019) online HD subtitrat. Stella, fiica unui milionar, este răpită de pe stradă, în mijlocul zilei și ținută captivă pentru răscumpărare. Răpitorii sunt convinși că tatăl său, putred de bogat, va fi dispus să ofere o sumă mare de bani în schimbul fiicei sale. Legată și ținută într-un apartament abandonat, Stella nu este […]

Genul: film subtitrat, Thriller

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?