Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice, Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

În New Orleans, Will Gerard este un umil profesor de Engleză la Liceul Rampart, iar cel mai bun prieten al sau, Jimmy, de asemenea lucrează acolo. Soţia lui, Laura, este muzicantă ce cântă cu orchestra locală. Într-o noapte, după spectacol, Laura este bătută şi violată cu brutalitate de un străin numit Hodge. La spital, în timp ce Will aşteptaveşti privitoare la starea de sănătate a Laurei, este abordat de un bărbat care-şi spune Simon şi îi spune că reprezintă o organizaţie care se ocupă de oamenii pe care sistemul de justiţie n-a reuşit să-i pedepsească pentru infracţiunile pe care le-au comis. El descrie acest grup drept „câţiva cetăţeni care caută dreptate” şi îi spune că Hodge a mai violat alte femei în trecut şi a fost eliberat condiţionat cu trei săptămâni înainte de-a o viola pe Laura.

Simon îi face o ofertă intrigantă; în schimbul unui favor din partea lui Will (pe care nu se ştie când i-l va cere), el va aranja ca Hodge să plătească pentru fapta sa pentru a o scuti pe Laura de calvarul prin care va trece în timpul eventualului proces care va urma şi de tratamentul la care o vor supune avocaţii apărării, făcând-o să retrăiască în mod repetat acea scenă îngrozitoare. Distras şi îndurerat, Will acceptă oferta. După ce Hodge este ucis, îi este trimisă o poză cu cadavrul acestuia şi cu medalionul pe care l-a luat de la Laura pentru a dovedi că el este cel vinovat şi că a fost pedepsit. Parola secretă a organizaţiei este „Iepurele flămând ţopăie”.

Şase luni mai târziu, Simon se întoarce şi îi cere lui Will să-şi îndeplinească partea din înţelegere care constă în urmărirea unei femei cu doi copii ce se află la o grădină zoologică şi să se uite după un bărbat, iar dacă îl vede, să sune imediat la numărul scris pe spatele fotografiei. Will este de acord s-o urmărească, sperând că în acest fel îşi va achita datoria. După ce Will face acest lucru, Simon continuă să-l sune, cerându-i să continue să-l urmărească pe bărbat spunându-i că acel tip este un agresor sexual. La început, Will nu este de acord, dar văzând că nu are de ales pentru că Simon îl ameninţă că se va întoarce împotriva lui, îşi dă acceptul şi primeşte misiunea de-al ucide în aşa fel încât să pară o sinucidere.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?