Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis. Au trecut patru ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de restul de dinozauri. Isla Nublar se află acum abandonată de oameni, în timp ce dinozaurii supraviețuitori se îngrijeau de ei în junglă.
Când vulcanul inactiv al insulei începe să revină la viață, Owen (Chris Pratt) și Claire (Bryce Dallas Howard) inițiază o campanie pentru a salva dinozaurii rămași de la acest eveniment de dispariție. Owen este condus să-l găsească pe Blue, plutonul său plumb, care încă mai lipsește în sălbăticie, iar Claire și-a respectat aceste creaturi, acum își face misiunea. Sosind pe insula instabilă, lava începe să curgă, expediția lor descoperă o conspirație care ar putea readuce întreaga noastră planetă într-o ordine periculoasă, care nu a fost văzută încă din vremea preistorică.
Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre seriile cele mai populare și de succes din istoria cinematografiei, acest nou eveniment de mișcare văd întoarcerea personajelor preferate și a dinozaurilor, împreună cu rasele noi, mai entuziasmative și teribile decât oricând înainte. Bine ați venit în Lumea Jurasică: Regatul căzut. Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat este la calitate HD. Aceasta este cea de-a cincea tranșă globală în franciza populară a Jurassic Park, care a început cu filmul seminal al lui Steven Spielberg în 1993. Fallen Kingdom este continuarea lumii Jurassic din 2015, care a rupt înregistrările box office după lansarea sa în vara aceasta. Filmul a ajuns la un câștig de peste 1 miliard de dolari la box office-ul la nivel mondial, toate garantând că o urmărire ar fi făcută în cele din urmă. Regizorii spun că Fallen Kingdom este a doua tranșă a unei noi trilogii. Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis. Au trecut patru ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de restul de dinozauri. Isla Nublar se află acum abandonată de oameni, în timp ce dinozaurii supraviețuitori se îngrijeau de ei în junglă.Când vulcanul inactiv al insulei începe […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?