Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Jumanji , Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Jumanji 1995, film online HD subtitrat în Română

În anul 1869, aprope de Brantford, New Hampshire, doi fraţi îngroapă un cufăr cu speranţa că nimeni nu îl va mai găsi vreodată. Un secol mai târziu, Alan Parrish scapă de un grup de bătăuşi condus de Billy Jessup şi se refugiază într-o fabrică de pantofi deţinută de tatăl său, Sam. Mai târziu, când pleacă de acolo, el este din nou fugărit de Jessup şi prietenii lui care îi fură şi bicicleta. Ulterior, Alan urmează sunetul unor tobe tribale şi ajunge la un şantier.

Acolo, el găseşte cufărul respectiv în care se află un joc numit Jumanji, pe care-l ia acasă. Acasă, după o ceartă cu tatăl său care doreşte să-l ducă la un internat, Alan plănuieşte să fugă de acasă. Sarah Whittle, prietena lui, îl vizitează pentru a-i aduce înapoi bicicleta şi Alan îi arată jocul găsit şi o invită să joace împreună cu el. Cu fiecare aruncare de zar, piesele jocului se mută singure formând un mesaj criptat.

Sarah citeşte mesajul de pe placă şi aude apoi un sunet înfiorător. Alan învârte fără să vrea zarurile şi un mesaj îi apare pe globul de cristal al jocului cum ca trebuie să aştepte într-o junglă până când cineva o să dea cu zarul 5 sau 8. Alan este apoi absorbit de joc şi o colonie de lilieci o fugăresc pe Sarah afară din vilă. 26 de ani mai târziu, Judy şi Peter Shepherd se mută într-o vilă cu mătuşa lor Nora după ce părinţii lor mor într-un accident. La scurtă vreme după mutare, Judy şi Peter găsesc jocul Jumanji în pod şi încep să-l joace. Regulamentul jocului spune că totul va reveni la normal după ce se termină jocul, aşa că ei continuă să-l joace.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?