Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Jumanji: Aventurã în junglã(2017), online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Jumanji: Welcome to the Jungle – Jumanji: Aventurã în junglã(2017), online pe net subtitrat in limba Româna

Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat hd in limba romana, este un film din anul 2017. urmărește aventurile a patru adolescenți care descoperă o veche consolă de jocuri video și sunt trași în jungla jocului, devenind literalmente avatarurile pe care le-au ales. Atunci când un grup de liceeni descoperă un joc necunoscut numit Jumanji. Ei află că nu trebuie doar să-l joace, ci mai ales să-i supraviețuiască. Aceștia sunt imediat trași în jungla jocului. Devenind avatarurile pe care le-au ales: gamerul Spencer devine un aventurier musculos, jucătorul de fotbal Finbar devine un mic geniu. Bethany, fata populară, devine un profesor de vârstă mijlocie. Si neatletica Martha devine o războinică amazoniană.

Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat. Pentru a învinge jocul și pentru a reveni în lumea reală. Ei vor trebui să pornească în cea mai periculoasă aventură a vieții lor. Pentru a descoperi ceea ce Alan Parrish a lăsat în urmă acum 20 de ani. Aceștia trebuie să înceapă să privească lucrurile într-un mod cu totul diferit și să schimbe modul în care gândesc despre ei înșiși. Sau vor rămâne blocați în joc pentru totdeauna. Pentru a descoperi ceea ce Alan Parrish a lăsat în urmă acum 20 de ani. Aceștia trebuie să înceapă să privească lucrurile într-un mod cu totul diferit. Si să schimbe modul în care gândesc despre ei înșiși. Sau vor rămâne blocați în joc pentru totdeauna. În urma sinuciderii lui Jumanji (1995) actor Robin Williams. Mulți oameni au vorbit împotriva acestui film. Echipajul a asigurat că acest film ar aduce un mare omagiu lui Williams.

Karen Gillan a postat o fotografie cu ea însăși și cu trainerul ei personal, Scott Pearlman. Care ia ajutat să intre în film pentru contul său oficial Instagram. Pe 10 noiembrie 2016 și ia mulțumit lui Pearlman că a bătut-o în film pentru film. S-a speculat că filmul se întoarce în jurul lui Karen Gillan. Personajul lui Dwayne Johnson, lui Jack Black și Kevin Hart care joacă jocul de la Jumanji. Si se găsesc blocați în jocul de masă și căutând să găsească o cale de scăpare din jungla Jumanji și din nou în Lumea lor.

Ruby Roundhouse a fost influențată de Lara Croft, protagonistul principal al jocurilor video Tomb Raider. Ca un glumă, Martha comentează cât de impractic să fie purtată în junglă. Cel de-al doilea film de aventură de acțiune stabilit în junglă pentru a-l viziona pe Jack Black. Jack Black a jucat în King Kong (2005) ca principalul antagonist al filmului, Carl Denham. Jack Black a jucat alături de Catherine Tate în Gulliver’s Travels (2010). Atât Catherine Tate, cât și Karen Gillan au jucat în Doctor Who (2005) și ambele actrițe sunt roșcate naturale. Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Jumanji: Aventurã în junglã(2017), online pe net subtitrat in limba Româna

Jumanji: Welcome to the Jungle – Jumanji: Aventurã în junglã(2017), online pe net subtitrat in limba Româna Jumanji Welcome to the Jungle online subtitrat hd in limba romana, este un film din anul 2017. urmărește aventurile a patru adolescenți care descoperă o veche consolă de jocuri video și sunt trași în jungla jocului, devenind literalmente avatarurile […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?