Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Journey to China: The Mystery of Iron Mask (2018) Online subtitrat HD

Advertising

Loading...


Filmul Journey to China: The Mystery of Iron Mask (2018) online subtitrat gratis HD. Sunt obsedat de o istorie tulbure și o ciudățenie continuă în jurul modernizării rusești a lui Viy. Zece ani de fabricație, filmul a fost lansat anul trecut sub titlul internațional „Forbidden Empire” și, în timp ce era un film distractiv plin de creaturi capricioase și minunate, a fost, în toate cazurile, ceva de dezastru.
În afară de asta, poate că nu?
La începutul anului 2016 a fost anunțat că Viy-2 se grăbea să se producă cu ajutorul finanțării din China și a două stele masive la bord, Arnold Schwarzenegger și Jackie Chan. Jason Flemyng se întoarce, de asemenea, pentru a-și relua rolul de cartograf Jonathon Green împreună cu Rutger Hauer.
Iată de unde devine din nou ciudat. Dacă Rusia intenționează să transforme aventurile lui Jonathon Green într-o franciză, credeți că fie „Viy-2”, fie „Imperiul interzis” se vor lipi ca titluri. Nu, filmul a suferit încă o schimbare de nume, devenind gura care este Journey to China: Misterul Mascului de Fier, eliminând orice legătură cu faimoasa fabulă rusească sau cu prima adaptare a filmului.
Mai jos veți găsi primul trailer pentru film. Este în limba rusă, fără subsol englez.
Din moment ce cele două mari nume ale filmului nu apar în remorcă, am inclus și prima imagine oficială a lui Schwarzenegger și Chan. Împreună, în sfârșit! Journey to China: The Mystery of Iron Mask (2018) face parte din categoria filme online 2018. Călătorul englez Jonathan Green primește de la Petru cel Mare ordinul de a cartografia Orientul Îndepărtat al Rusiei. Încă o dată, pleacă într-o lungă călătorie plină de aventuri incredibile care îl vor duce în cele din urmă în China.
Cartograful se va confrunta în mod neașteptat cu multe descoperiri uluitoare, va întâlni creaturi bizare, se va întâlni cu prințese chinezești și va confrunta cu maeștrii de arte marțiale și chiar cu regele tuturor dragonilor – regele Dragonului. Ce ar putea fi mai periculos decât întâlnirea cu ochii în ochi cu Viy, cu excepția faptului că o faci din nou? Ce ar fi mai puternic de data aceasta – un scepticism ferm al omului de știință sau vechea magie neagră care a prins puterea țărilor estice? Filmul Journey to China: The Mystery of Iron Mask (2018) online subtitrat are ca actori pe Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Charles Dance.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Journey to China: The Mystery of Iron Mask (2018) Online subtitrat HD

Filmul Journey to China: The Mystery of Iron Mask (2018) online subtitrat gratis HD. Sunt obsedat de o istorie tulbure și o ciudățenie continuă în jurul modernizării rusești a lui Viy. Zece ani de fabricație, filmul a fost lansat anul trecut sub titlul internațional „Forbidden Empire” și, în timp ce era un film distractiv plin de […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?