Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

John Wick 3 Parabellum (2019) online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...

John Wick 3 Parabellum (2019) online gratis subtitrat in romana. În „Parabellum”, viitorul capitol al francizei „John Wick”, protagonistul este încă pe fugă după încălcarea regulilor organizației The Continental și uciderea unui membru High Table, fiind vânat de toți asasinii din lume, dornici să încaseze cele 14 milioane de dolari oferite ca recompensă pentru capturarea sa. După ce John a încălcat o regulă sacră prin uciderea lui Santino D’Antonio, inamicul său necruțător, el ar fi trebuit deja să fie executat, doar că managerul The Continental, Winston, i-a acordat o perioadă de grație de o oră înainte ca el să fie excomunicat. Exclus din comunitate și cu o imensă recompensă pusă pe capul său, John trebuie să lupte pentru a scăpa cu viață din New York. În timp ce se luptă pentru supraviețuirea sa, John este forțat să apeleze la Sofia, o asasină care grație unui trecut comun, îl va ajuta să distrugă High Table odată pentru totdeauna.

Filmul John Wick 3 Parabellum (2019), se lanseaza in 17 Mai 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul John Wick 3 Parabellum online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
John Wick 3 Parabellum (2019) online gratis subtitrat in romana

John Wick 3 Parabellum (2019) online gratis subtitrat in romana. În „Parabellum”, viitorul capitol al francizei „John Wick”, protagonistul este încă pe fugă după încălcarea regulilor organizației The Continental și uciderea unui membru High Table, fiind vânat de toți asasinii din lume, dornici să încaseze cele 14 milioane de dolari oferite ca recompensă pentru capturarea […]

Genul: Actiune, film subtitrat, filme 2019, Thriller

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?