Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

John Wick 2014, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

John Wick 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Este formula încercat-și-adevărat de un ultimul loc de muncă / jaf / cesiune. John Wick Un tip vechi rau părăsește viața criminalității în căutarea de pace și liniște, dar în mod natural devine târât înapoi la vechile sale obiceiuri bântuie și să se stabilească un scor final. Dar „John Wick” respiră viață antrenantă în această premisă
obosit, datorită unele acțiuni coregrafie orbitor, vizuale elegante și-cel mai important-un spectacol de epocă anti-erou de la Keanu Reeves. Spre sârșitul filmului, un mafiot rus amenintatoare remarcă faptul că veteran lovit omul John Wick arata foarte mult ca John fitilul vechi. Keanu Reeves arata foarte mult ca Keanu Reeves de vechi, de asemenea. Elegant frumos și atletic slabă, el arată fantastic la 50 și este confortabil, în siguranță, înapoi în modul de acțiune stele. Nu că el a fost plecat atât de mult timp, sau deviat prea mult de la lui persona, dar asta mai târziu etape cap la cap lovind-se apel la minte recent renaștere Liam Neeson în filme ca „Taken”, „The Grey” și „non-stop”.

După toți acești ani, din John Wick, deși, el e încă tipic Keanu. El radiază un calm Zen-ca ce-l face simultan evaziv și irezistibil, mai ales în fața de mare haos. Există încă o calitate băiețesc în față, dar contrazice înțelepciunea anilor. E mai deștept decât pare, dar e în nici o grabă mare pentru a merge din calea sa de a dovedi, cel puțin, nu pe ecran. El doar … este. Un personaj ca John Wick are dreptate în timonerie Reeves „, deoarece îi permite să fie calm, aproape mitic încrezător, dar emite un, deadpan unul-linie amuzant cu o precizie detașat. (Acest lucru este atunci când urmele personajelor jucause de tineret-Ted lui „Teodor” Logan și Johnny Utah-ia un moment pentru a suprafață.) Dar când vine și momentul în care vine de multe ori în „John Wick” -El poate livra cu un fizica grațios încă puternic.

La scurt timp in John Wick, după moartea soției sale (Bridget Moynahan) -cu femeie a cărei dragoste l-au inspirat să se retragă din viața lui ca un expert asasin-Wick primește o vizită nedorită a conacul său minimalist, modern, în miez de noapte. Baietii rai din Rusia au ajuns să fure lui de preț 1969 Mustang-și ucide câinele său în acest proces. Acestea din urmă acționează este oribil în sine; ceea ce este chiar mai rău este faptul că catelul Beagle adorabil, Daisy, a fost un cadou postum lui John de la soția sa pe moarte, care știa că avea nevoie cineva de a iubi. Deșeuri Wick nici un moment descoperirea arsenalul său ascuns și care caută răzbunare. Se pare că nechibzuit, tinere liderul grupului, Iosef (Alfie Allen), este fiul unui fost asociat al lui Wick: seful mafiei Viggo Tarasov (un sofisticat, dar înfricoșător Michael Nyqvist), care este pe deplin conștient de capacitatea uciderii John Wick lui. De asemenea, în amestecul este Willem Dafoe ca un lunetist expert, care pot sau nu pot fi de partea lui Wick. Odată ce premisa este stabilit în scenariul de la Derek Kolstad, e scena dupa scena de Wick scoate camere intregi pline de oameni care sunt destul de prost să stea în calea lui. Acest lucru nu este tocmai un gen complicat din punct de vedere narativ.

Dar directorii Chad Stahelski și David Leitch-care lucrează ca o echipă de filmare John Wick, deși Leitch tehnic ia producerea de credit sunt atât cascadori veterani care stiu clar ceea ce faci, atunci când vine vorba de acest tip de acțiune coregrafice. Stahelski luat pauza sa acum 20 de ani, când a servit ca o cascadorie dublu în urma accidentului mortal Brandon Lee, in timp ce de fotografiere „The Crow” și a mers pe pentru a efectua ca dubla cascador Reeves „în” Matrix „trilogia. Munca Leitch lui include dublarea pentru Brad Pitt (în „Fight Club” și „domnul și doamna Smith”) și Matt Damon (în „The Bourne Ultimatum”).

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
John Wick 2014, filme online subtitrat în Română

John Wick 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română Este formula încercat-și-adevărat de un ultimul loc de muncă / jaf / cesiune. John Wick Un tip vechi rau părăsește viața criminalității în căutarea de pace și liniște, dar în mod natural devine târât înapoi la vechile sale obiceiuri bântuie și să se stabilească un […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?