Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Jarhead 3: The Siege 2016 – Online subtitrat

Advertising

Loading...


Albright este un soldat de elita ce se vede nevoit sa apere o ambasada americana din Orientul Mijlociu, intr-un moment in care americani sunt prinsi cu garda jos din cauza conflictelor dese dintre acesta si sergentul Raines.

Cei doi sunt fortati sa faca echipa pentru a se apara de teroristi iar acestora li se alatura maiorul Lincoln, impreuna cu echipa sa. Tinta teroristilor este uciderea unui informator aflat in ambasada. Albright a anticipat acest atac dupa ce a observat ca ambasada este supravegheata de un echipaj de filmare. Filmarile au avut loc in Sofia, pelicula e regizata de William Kaufman iar cele mai importante personaje sunt jucate de Charlie Weber, Scott Adkins si Dennis Haysbert.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
Jarhead 3: The Siege 2016 – Online subtitrat

Albright este un soldat de elita ce se vede nevoit sa apere o ambasada americana din Orientul Mijlociu, intr-un moment in care americani sunt prinsi cu garda jos din cauza conflictelor dese dintre acesta si sergentul Raines. Cei doi sunt fortati sa faca echipa pentru a se apara de teroristi iar acestora li se alatura […]

Genul: 2016, Actiune, Drama, In Curand, Razboi

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?