Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Institute (2017) online subtitrat

Advertising

Loading...


James Franco continuă în “păr rău / păr facial” venă cu Institutul, un thriller psihologic, în care joacă rolul unui doctor care pare să fi uitat jurământul lui Hipocrate. Asa cum Dr. Cairn, el încearcă să “vindecarea” pacientii Institutului Rosewood cu tortura și diverse alte metode Franco, cum ar fi popping până la patul lor sau de asteptare lucrarea sa “artă.” Femeia tânără lovită de durere în centrul poveste, Isabel, vine sa regrete decizia ei de a verifica în institut pentru ajutor. Dar se pare ca personalul va avea unele regrete propriile lor, ca lucrurile se involua într-un omagiu Wicker Man. Ceea ce are sens, din moment ce Franco co-regizat lucru. De asemenea, el calcă în picioare în jurul valorii de ochelari de sârmă și o mustață care este agățat doar de pe fața lui știi tu, ca un doctor adevărat.

Franco a intrat in distributie de in lupta Dubios co-star Allie Gallerani și, deși ei nu sunt văzute în acest trailer-Topher Grace și Pamela Anderson. Premierea filmului The Institute (2017) online subtitrat va fi pe 03 martie 2017.

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
The Institute (2017) online subtitrat

James Franco continuă în “păr rău / păr facial” venă cu Institutul, un thriller psihologic, în care joacă rolul unui doctor care pare să fi uitat jurământul lui Hipocrate. Asa cum Dr. Cairn, el încearcă să “vindecarea” pacientii Institutului Rosewood cu tortura și diverse alte metode Franco, cum ar fi popping până la patul lor […]

Genul: 2017, Filme 2017, Thriller

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?