Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Incident in a Ghost Land (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Incident in a Ghost Land (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis. cident într-o țară fantomă – aka Ghostland – este un film de groază francez / canadian scris și regizat de Pascal Laugier („Înaltul om, mucenici”); ea îl interpretează pe Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones, Taylor Hickson și Mylène Farmer.
O mama a doi mosteni o casa de la matusa ei. În prima noapte în noua casă, se confruntă cu intruși ucigași și luptă pentru viața fiicelor ei. Când fetele suferă această traumă teribilă din copilărie, personalitățile lor disparate diferă și mai mult. Unul devine un autor de groază faimos, cu o familie perfectă și o viață perfectă în Los Angeles, în timp ce celălalt nu se poate descurca și își pierde mintea. Șasezeci de ani mai târziu, fiicele se reunesc la casă, și atunci lucrurile devin ciudate … Incident in a Ghost Land (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. După moartea mătușii sale, Colleen (fermierul) și cele două fiice ale ei – cea mai în vârstă, Beth (Reed), totală încuiată și timidă, găsește confort în povestirile pe care le inventează în cărțile pe care le scrie și Vera (Philipps) deschis și încrezător în sine, să moștenească casa ei. Cu toate acestea, în timpul primei lor nopți în această nouă casă, ucigașii au intrat, împingând-o pe Colleen să se lupte pentru a salva viețile fiicelor ei. În această noapte extrem de traumatizantă, personalitățile disparate ale fetelor se deosebesc și mai mult.
Șasezeci de ani mai târziu, Beth devine un autor de groază faimos, cu o familie perfectă și o viață perfectă în Chicago, în timp ce Vera nu se poate descurca și își pierde mintea cu care se confruntă un sentiment de paranoia neclintit. Fiicele și mama se reunesc în cele din urmă la casa în care încă locuiesc Colleen și Vera. Numai atunci evenimentele ciudate încep să aibă loc … Incident in a Ghost Land (2018) Online Subtitrat este la calitate HD. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Incident in a Ghost Land (2018) Online Subtitrat

Incident in a Ghost Land (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis. cident într-o țară fantomă – aka Ghostland – este un film de groază francez / canadian scris și regizat de Pascal Laugier („Înaltul om, mucenici”); ea îl interpretează pe Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones, Taylor Hickson și Mylène Farmer.O mama a doi mosteni […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?