Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I’m Not Ashamed (2016), filme online subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

I’m Not Ashamed 2016 film online subtitrat în Română

În Littleton, Colorado, tânăra Rachel Joy Scott îşi vede tatăl părăsindu-şi familia în miezul nopţii. Mama ei se străduieşte să facă rost de bani pentru a se întreţine şi îşi încurajează copiii să se roage pentru ajutor financiar. Rachel începe să devină tot mai spirituală şi îmbrăţişează tot mai mult credinţa creştină. În timp ce se află în Liceul Columbine, Rachel devine o rebelă şi începe să se furişeze afară din casă pentru a-şi petrece timpul cu prietenele Madison, Gabby şi Celine.

Pe parcursul verii, mama lui Rachel o trimite la verişorii săi din Louisiana unde spiritualitatea ei creşte. Anul următor, la şcoală, Rachel începe o relaţie cu liderul clubului de actorie, Alex Dickerson şi, în timpul unor repetiţii, cei doi se sărută. Mai târziu, ea se întâlneşte cu Nathan Ballard, un copil al străzii a cărui mamă este dependentă de heroină şi, cu ajutorul lui Rachel, el ajunge să fie primit într-un orfelinat.

Într-o zi, tatăl ei vitreg, Larry, găseşte o sticlă de bere în maşină de la o petrecere şi îi interzice lui Rachel să mai conducă maşina din acel moment, făcând-o pe aceasta să devină iarăşi rebelă. La prima punere în scenă a piesei de teatru de la şcoală, Nathan soseşte şi începe să se certe cu Alex, făcând-o pe Rachel de râs. În acea noapte, la o petrecere, Rachel descoperă că Alex o înşeală cu Madison. Ea ajunge să fie luată la mişto tot mai des şi mai intens, ajungând până în momentul în care se gândeşte să se sinucidă.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?