Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana, nu trebuie sa il ratati, in premiera pe filmesubtitrate.club. Un film de comedie in regia lui Abby Kohn si a lui Marc Silverstein, acestia din urma fiind si scriitorii filmului.

“Ce-ar fi dacă nu ne-ar păsa cum am arăta?”, Întreabă Amy Schumer în timpul actului final “I Feel Pretty”, la sfârșitul unui film de două ore predicat în întregime pe o lume în care aspectul este literalmente totul. Când prima remorcă a filmului a lovit internetul la începutul acestui an, a lansat un milion de reflecții despre premisa sa aparent neplăcută în care starul Amy Schumer – care este, în cel mai rău caz, o aproximare holistică a imperfectului – crede că a devenit brusc o femeie frumoasă , rezolvând toate problemele sale în acest proces.

Din fericire, filmul nu este la fel de rău pe care ar sugera-o remorca, deși nu-și găsește în minte conceptul cheie. Schumer îl interpretează pe Renee, care lucrează pentru un brand de frumusețe de înaltă calitate – deși este ascunsă, stilul Crowd IT, într-un subsol Chinatown, mai degrabă decât birourile principale ale firmei. Va invit sa vizionati I Feel Pretty 2018 film online subtitrat.

I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana

I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana, nu trebuie sa il ratati, in premiera pe filmesubtitrate.club. Un film de comedie in regia lui Abby Kohn si a lui Marc Silverstein, acestia din urma fiind si scriitorii filmului. “Ce-ar fi dacă nu ne-ar păsa cum am arăta?”, Întreabă Amy Schumer în timpul actului final “I […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?