Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...


I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana, nu trebuie sa il ratati, in premiera pe filmesubtitrate.club. Un film de comedie in regia lui Abby Kohn si a lui Marc Silverstein, acestia din urma fiind si scriitorii filmului.

“Ce-ar fi dacă nu ne-ar păsa cum am arăta?”, Întreabă Amy Schumer în timpul actului final “I Feel Pretty”, la sfârșitul unui film de două ore predicat în întregime pe o lume în care aspectul este literalmente totul. Când prima remorcă a filmului a lovit internetul la începutul acestui an, a lansat un milion de reflecții despre premisa sa aparent neplăcută în care starul Amy Schumer – care este, în cel mai rău caz, o aproximare holistică a imperfectului – crede că a devenit brusc o femeie frumoasă , rezolvând toate problemele sale în acest proces.

Din fericire, filmul nu este la fel de rău pe care ar sugera-o remorca, deși nu-și găsește în minte conceptul cheie. Schumer îl interpretează pe Renee, care lucrează pentru un brand de frumusețe de înaltă calitate – deși este ascunsă, stilul Crowd IT, într-un subsol Chinatown, mai degrabă decât birourile principale ale firmei. Va invit sa vizionati I Feel Pretty 2018 film online subtitrat.

I Feel Pretty 2018 gratis subtitrat in romana

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?