Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Am Wrath – Furie și răzbunare, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

În toiul unui val de crime fără precedent în istoria oraşului Columbus, Ohio, Guvernatorul John Meserve (Patrick St. Espirit) ţine o conferinţă de presă pentru a prezenta eforturile depuse în reducerea infracţionalităţii. Când este luat la întrebări de protestatari cu privire la o conducă pe care doreşte s-o construiască, el promite că a contractat serviciile unei firme independete care să realizeze un studiu de fezabilitate. Abbie Hall (Amanda Schull) şi familia ei urmăreşte conferinţa de presă şi este încântată de faptul că guvernatorul a menţionat munca deosebită pe care a depus-o mama ei, Vivian (Rebecca De Mornay).

Vivian se duce la aeroport pentru a-şi lua soţul, Stanley (John Travolta), ce se întoarce din Orlando, Florida, unde a participat la un interviu de angajare. Când ajung la maşina lor, ei observă că una dintre anvelope este spartă. Înainte ca Stanley să o poată repara, un bărbat se apropie şi le cere bani. Stanley refuză politicos, dar un altul se furişează pe la spatele său şi îl loveşte în cap.

Primul bărbat o înjunghie pe Vivian şi îi fură portofelul, iar Stanley nu poate decât să se uite cum indivizii fug. Poliţia foloseşte descrierea oferită de Stanley pentru a identifica şi captura făptaşii, în special pe cel care a ucis-o pe Vivian. Cu toate acestea, după ce îl prinde pe criminal şi Stanley confirmă că el este făptaşul, poliţia îl lasă liber… Stanley se enervează la culme şi află că numele individului este Charlie, aşa că începe să-l pândească şi să se răzbune pe el.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
I Am Wrath – Furie și răzbunare, online pe net subtitrat in limba Româna

În toiul unui val de crime fără precedent în istoria oraşului Columbus, Ohio, Guvernatorul John Meserve (Patrick St. Espirit) ţine o conferinţă de presă pentru a prezenta eforturile depuse în reducerea infracţionalităţii. Când este luat la întrebări de protestatari cu privire la o conducă pe care doreşte s-o construiască, el promite că a contractat serviciile unei […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?