Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Am the People – Je suis le peuple 2014 Online Subtitrat

Advertising

Loading...


I Am the People – Je suis le peuple 2014 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Luna ianuarie 2011 a fost marcată în Egipt de demonstrații anti-guvernamentale. În timp ce zeci de mii de protestatari se strângeau în Cairo, sătenii săraci din sudul țării urmăreau situația tensionată din Piața Tahrir pe ecranele televizoarelor lor și în cotidiane.

Documentarul redă din perspectiva lor schimbările politice din Egipt, de la înlăturarea de la putere a președintelui Mubarak până la alegeri și căderea lui Mohamed Morsi. Filmul dezvăluie speranțele și dezamăgirile sătenilor și arată cum, în pofida evenimentelor tumultoase, foarte puțin s-a schimbat de fapt în viața acestora, intervievații regizoarei Anna Roussillon fiind mai preocupați de sistemele lor de irigare și nevestele lor gravide decât de lupta ideologică și emanciparea politică.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
I Am the People – Je suis le peuple 2014 Online Subtitrat

I Am the People – Je suis le peuple 2014 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Luna ianuarie 2011 a fost marcată în Egipt de demonstrații anti-guvernamentale. În timp ce zeci de mii de protestatari se strângeau în Cairo, sătenii săraci din sudul țării urmăreau situația tensionată din Piața Tahrir pe ecranele televizoarelor lor și […]

Genul: 2014, Documentar, Familie

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?