Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Am Legend – Legenda vie, filme online subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

I am legend 2007 (Legenda vie), film online DVDRip, subtitrat în Română

În septembrie 2012, virologul militar Locotenent-Colonel Robert Neville (Will Smith) este ultimul om din oraşul New York şi, probabil, ultimul om în viaţă de pe planeta pământ. O versiune modificată genetic a virusului rujeolei creată de Dr. Alice Krippin (Emma Thompson), menită să vindece cancerul, a suferit o mutaţie şi s-a transformat într-o armă mortală. S-a răspândit cu repeziciune în întreaga lume şi a ucis 90% din populaţie. Cei 588 de milioane de supravieţuitori s-au transformat în fiinţe prădătoare şi vampirice numite „Darkseekers”, care apar pe timpul nopţii pentru a-i vâna şi a se hrăni cu cei imuni la virus.

În decembrie 2009, Robert şi-a pierdut soţia Zoe (Salli Richardson) şi fiica Marley (Willow Smith) într-un accident de elicopter în timpul unei carantine haotice din Manhattan. El priveşte neputincios de la sol cum soţia şi fiica lui mor, iar apoi rămâne doar cu un ciobănesc german, câinele familiei, pe nume Sam. Rutina zilnică a lui Robert include experimente pe şobolani infectaţi pentru a găsi un leac împotriva acestui virus şi calătoreşte prin dezolantul Manhattan pentru a colecta provizii de mâncare şi medicamente sau vânează căprioarele care au venit acolo din alte regiuni.

Leii, şi posibil alte animale sălbatice, au scăpat de la Grădina Zoologică Central Park şi prosperă datorită faptului că animalele sălbatice par imune la virus, iar dacă sunt zgâriate sau muşcate de oamenii infectaţi, ele se vindecă ori mor pe cale naturală. El ascultă în fiecare zi la un radio în speranţa că cineva îi va auzi mesajul de-a se întâlni cu el la South Street Seaport, unde aşteaptă zi de zi câteva ore stând pe o bancă. Izolarea lui este întreruptă doar de câine şi interacţionează cu manechinele pe care le-a aranjat ca patronii unui magazin de înregistrări. El locuieşte acum în primăria din Washington Square Park, unde s-a blindat cu proiectoare cu raze ultraviolete şi a baricadat ferestrele cu bare de metal.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?