Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Am Heath Ledger (2017) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...


I Am Heath Ledger (2017) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD gratis. Folosind imagini video de acasă și opere de artă din întreaga sa viață, acest documentar prezintă viața și cariera lui Heath Ledger, până la moartea sa prematură … De aproape un deceniu, moartea lui Heath Ledger încă, uneori, nu pare reală. Probabil unul dintre cei mai străluciți interpreți din ultimii douăzeci de ani, vedeta lui Ledger a ars puternic și a ars chiar mai repede, iar I Heath Ledger servește ca aproape un epilog personal la acea carieră; un memoriu vizual, o autobiografie la fel de mult ca un documentar al regizorilor Adrian Buitenhuis și Derik Murray și un film potrivit căruia Ledger însuși ar fi putut să-l dăruiască lumii. În ciuda demisiei sale prematură, el este foarte prezent pe acest portret, care combină amintirile cu capul vorbit cu clipuri din spectacolele sale și, cel mai izbitoare, o serie imensă de lucrări de artă, imagini și înregistrări ale lui Heath, omul din afara Heath, starul de film.
Într-o măsură, ați putea face comparația cu un documentar, cum ar fi Amy, care a câștigat premiul Oscar, care a plasat imaginea sa centrală, decedată vizual în centrul povestii, dar diferența este că I Am Heath Ledger refuză să locuiască pe tristețea sau prefacerea naturii morții sale. Acesta este un film despre viața lui, despre realizările sale și, în principiu, despre forța absolută a voinței care ia condus relațiile și cariera. Moartea lui este prezentă, firește, cunoașterea a ceea ce se întinde peste imagine, dar nu este scopul și nu este scopul în întregime. Misiunea lui Buitenhuis & Murray este de a prezenta aproape Heath Ledger în propriile sale cuvinte și imagini, împreună cu o varietate de prieteni, colegi de familie și profesioniști care l-au cunoscut bine. I Am Heath Ledger (2017) Online Subtitrat este un film ce dureaza 90 de minute in care nu o sa te plictisesti. In ciuda tragediei finale a povestii sale, vedem că viața lui Ledger era plină de multă bucurie și fericire; directorii nu se ocupă prea mult de tinerețea sau educația sa (care pare să fi inclus o separare părintească) și nici nu se concentrează în mod special asupra dinamicii cu familia sa, poate pentru că nu prea au de spus; pare sa fi fost o familie plina de iubire fata de el, incantata pe masura ce a blestemat un traseu de la o varsta frageda de la Australia la Hollywood, iar regizorii se concentreaza pe calatoria lui de la rolul de breakout din 1999. drumul până la filmul său final, neterminat de el, 2009 Imaginarium-ul doctorului Parnassus. O perioadă de zece ani plină de viață și de iubire și prin alegerea prin cariera sa, lovind modul în care Ledger era mult mai mult un actor de caracter care alegea roluri complexe, variate și artistice decât părțile tradiționale ale omului. Cea mai apropiată a venit a fost, probabil, „The A Knight’s Tale” din 2001, probabil unul dintre cele mai slabe filme ale sale. I Am Heath Ledger (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017.
Documentarul nu se referă numai la cariera sa de filme, trebuie subliniat; Buitenhuis & Murray petrec mult timp explorând Heath, bărbatul și celelalte interese creative, care se rotește în jurul fotografiei și muzicii, cum ar fi dirijarea videoclipurilor muzicale (de multe ori pentru prietenii care au fost interpreți) și dezvăluind fundalul stilului său de viață de la Hollywood – cum ar fi Naomi Watts & Ben Mendelsohn, își amintesc cum Heath a creat în mod esențial o fortăreață actor australian în Los Angeles și că toate conturile au fost extrem de primitoare și gregare. O imagine este, de asemenea, pictata ca cineva care a fost obsesiv, uneori minunat si uneori dureros; actorul Djimon Hounsou devine lacrimă, reamintind cât de vizibil diferă Heath în negativ după câțiva ani nu-l văd …. pentru mai multe urmariti filmul. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
I Am Heath Ledger (2017) Online Subtitrat HD

I Am Heath Ledger (2017) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD gratis. Folosind imagini video de acasă și opere de artă din întreaga sa viață, acest documentar prezintă viața și cariera lui Heath Ledger, până la moartea sa prematură … De aproape un deceniu, moartea lui Heath Ledger încă, uneori, nu pare reală. Probabil unul […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?