Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Hotel Salvation (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

În fața cererii tatălui său, pe cât de ciudată pe atât de neașteptată, aceea de a călători cu el în orașul sfânt Varanasi unde își dorește să moară, fiul nu are de ales, este obligat să îndeplinească ultima dorință a acestuia. Drept urmare, îl va însoți pe tatăl său în această călătorie mai puțin obișnuită. Călătoria celor doi se transformă încetul cu încetul într-o călătorie inițiatică, o călătorie în care cei doi vor încerca să înțeleagă misterele vieții și ale morții și să își îmbunătățească relația tată-fiu. Un film profund care va reuși să ne impresioneze pe toți.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Hotel Salvation (2018) online subtitrat

În fața cererii tatălui său, pe cât de ciudată pe atât de neașteptată, aceea de a călători cu el în orașul sfânt Varanasi unde își dorește să moară, fiul nu are de ales, este obligat să îndeplinească ultima dorință a acestuia. Drept urmare, îl va însoți pe tatăl său în această călătorie mai puțin obișnuită. […]

Genul: 2018, Hotel Salvation (2018), Hotel Salvation (2018) descriere, Hotel Salvation (2018) film, Hotel Salvation (2018) plot, Hotel Salvation (2018) rezumat, Hotel Salvation (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?