Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

High – Rise 2015 Online Subtitrat

Advertising

Loading...

High-Rise – High-Rise 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Londra, 1975. Robert Laing e un tânăr doctor care se lasă sedus de viața trăită la înălțime într-o clădire de tip ”high-rise”.

Comunitatea din interiorul blocului creat de arhitectul Anthony Royal trăiește în lux, dar în izolare față de restul societății. Laing decide să trăiască în această comunitate, devine rezident al etajului 25, se îndrăgostește de Charlotte, devotata asistentă a arhitectului Anthony Royal și se împrietenește cu Richard Wilder, un realizator de filme documentare, care locuiște la etajul doi. Pe măsură ce Robert descoperă sistemul complicat de legături sociale din interiorul turnului, comunitatea e scindată și se fragmentează în triburi violente.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
High – Rise 2015 Online Subtitrat

High-Rise – High-Rise 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Londra, 1975. Robert Laing e un tânăr doctor care se lasă sedus de viața trăită la înălțime într-o clădire de tip ”high-rise”. Comunitatea din interiorul blocului creat de arhitectul Anthony Royal trăiește în lux, dar în izolare față de restul societății. Laing decide să trăiască […]

Genul: 2015, Actiune, Drama, SF

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?