Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Hell or High Water, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Hell or High Water 2016 (Cu orice preţ), film online HD, subtitrat în Română

În Texasul Vestului Sălbatic, un tată divorţat pe nume Toby Howard (Chris Pine) şi fratele său fost puşcăriaş Tanner (Ben Foster) dau spargeri la câteva filiale ale fictivei bănci Midlands Texas. Ei plănuiesc să dea mai multe jafuri mici pe parcursul următoarelor zile. Cu toate că jafurile sunt foarte bine planificate, natura sălbatică a lui Tanner le aduce fraţilor nişte riscuri în plus de care nu au nevoie, ceea ce-l enervează la culme pe Toby. Se pare că mama lor a murit recent, iar ferma lor se află aproape de faliment.

Din cauza datoriilor, dacă nu vor plăti o anumită sumă de bani în următoarele zile, proprietatea va fi confiscată de bancă. Toby este hotărât să plătească datoriile şi, deoarece s-a descoperit recent petrol pe terenul său, plănuieşte să vândă drepturile de extragere pentru a avea o viaţă liniştită împreună cu copiii lui. Doi Rangeri Texani pe nume Marcus Hamilton (Jeff Bridges) şi Alberto Parker (Gil Birmingham) sunt trimişi să-i prindă pe hoţi.

Hamilton, care se apropie de pensionare, face imediat un profil al celor doi referitor la modul de operare şi al personalităţilor. Între timp, Tanner jefuieşte o altă bancă în momentul în care Toby, neştiind de ce face fratele său, îl aşteaptă la un restaurant din apropiere. După o a treia scăpare, cei doi duc banii furaţi la un cazinou din Oklahoma pentru a fi spălaţi. Ei schimbă banii în jetoane, iar Tanner joacă poker cu ei, reuşind să câştige şi mai multe. Toby apoi se duce cu jetoanele şi primeşte în schimb cecuri emise chiar de banca pe care o jefuiseră. Cu banii nedetectabili şi cu pariurile drept acoperire, ei se întorc în Texas pentru a-i înmulţi.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Hell or High Water, filme online subtitrat în Română

Hell or High Water 2016 (Cu orice preţ), film online HD, subtitrat în Română În Texasul Vestului Sălbatic, un tată divorţat pe nume Toby Howard (Chris Pine) şi fratele său fost puşcăriaş Tanner (Ben Foster) dau spargeri la câteva filiale ale fictivei bănci Midlands Texas. Ei plănuiesc să dea mai multe jafuri mici pe parcursul […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?