Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Hate Story 2, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Hate Story 2 (2014), online pe net subtitrat in limba Româna

Filmul începe cu un bătrân care intră în cimitir pentru a pune flori la mormântul cuiva. El aude nişte zgomote stranii şi observă că cineva se străduieşte să iasă dintr-un coşciug din apropiere. El sapă acolo şi când deschide sicriul descoperă cu stupoare că în interior se află o fată îngropată de vie. El ia fata şi o duce la spital. Inspectorul Anton Veldez (Siddharth Kher), ofiţerul care are cazul în sarcină, îi spune doctorului să-l anunţe atunci când femeia îşi recapătă cunoştinţa.

În cele din urmă, el se dovedeşte a fi un poliţist corupt şi sună pe cineva necunoscut pentru a-l informa că fata este încă în viaţă. După aceea, el intră pe şest în salonul ei şi încearcă s-o ucidă înc-odată, tot prin sufocare, punându-i perna pe faţă. Cumva, femeia reuşeşte să apese butonul de urgenţă şi alertează asistentele care se grăbesc la ea în salon. Ofiţerul iese din salon şi pretinde că nu are habar despre vreun atac asupra ei.

Acum că fata şi-a recăpătat cunoştinţa, doctorul îl sună pe Inspectorul Anton, iar când se duc amândoi în salonul ei cei doi descoperă că aceasta a fugit. Anton, frustrat că a pierdut-o, îşi trimite ofiţerii să o caute. Fata se dovedeşte a fi Sonika (Surveen Chawla), amanta unui lider politic foarte influent şi puternic pe nume Mandar Mhatre (Sushant Singh). Sonika a fost ţinută izolată şi torturată de Mandar, iar ea se duce şi caută ajutor din partea colegului ei de facultate, Akshay Bedi (Jay Bhanushali), care o iubeşte în secret.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?