Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Harry Potter and the Philosopher’s Stone, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Harry Potter (Daniel Radcliffe) este un băieţel aparent normal, ce locuieşte cu rudele sale ostile, familia Dursley, în Surrey. La cea de-a 11-a sa aniversare, Harry află de la un străin misterios, Rubeus Hagrid (Robbie Coltrane), că este un vrăjitor, faimos în Lumea Vrăjitorilor pentru că a supravieţuit atacului maleficului Lord Voldermort (Richard Bremmer) pe când Harry era doar un bebeluş. Voldermort i-a ucis părinţii lui Harry, dar atacul asupra lui a fost respins, provocându-i doar o cicatrice pe frunte în formă de fulger şi făcându-l pe vrăjitorul malefic să-şi piardă puterile. Hagrid îi spune lui Harry că a fost invitat să se înscrie la Şcoala de Vrăjitorie şi Magie Hogwarts.

După ce îşi cumpără cele necesare de pe strada magică Diagon Alley, Harry se îmbarcă în trenul spre Hogwarts prin Platforma 9 3⁄4 ascunsă în staţia King’s Cross. În tren, el îi cunoaşte pe Ron Weasley (Rupert Grint), un băiat ce se trage dintr-o familie de vrăjitori săracă, şi pe Hermione Granger (Emma Watson), o vrăjitoare ai cărei părinţi nu au puteri magice. Ajunşi la şcoală, elevii din primul an sunt repartizaţi în patru clase: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw şi Slytherin. Cum în clasa Slytherin se practică magia neagră, Harry îl roagă pe cel care face repartizările să nu-l trimită acolo, aşa că este trimis în Gryffindor, alături de Ron şi Hermione.

Harry începe să înveţe vrăjitoria şi descoperă tot mai multe lucruri despre trecutul şi părinţii lui. Într-o noapte, Harry, Ron şi Hermione găsesc un câine imens cu trei capete în Coridorul Interzis de la etajul trei al şcolii. După ce trioul imobilizează un troll de munte, iar Harry este dat jos în timpul unei partide de Quidditch de un blestem, ei presupun că cineva încearcă să treacă de câine. Hermione descoperă că acel câine păzeşte Piatra Filozofală, un obiect ce poate garanta deţinătorului nemurirea.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Harry Potter and the Philosopher’s Stone, online pe net subtitrat in limba Româna

Harry Potter (Daniel Radcliffe) este un băieţel aparent normal, ce locuieşte cu rudele sale ostile, familia Dursley, în Surrey. La cea de-a 11-a sa aniversare, Harry află de la un străin misterios, Rubeus Hagrid (Robbie Coltrane), că este un vrăjitor, faimos în Lumea Vrăjitorilor pentru că a supravieţuit atacului maleficului Lord Voldermort (Richard Bremmer) pe când […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?