Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Harry Potter and the Half-Blood Prince, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Harry (Daniel Radcliffe) este văzut sângerând în faţa Ministerului de Magie din cauza atacului la care a fost supus în ultimele scene din filmul precedent. Lord Voldermort îşi strânge prinsoarea asupra lumilor Wizarding şi Muggle şi l-a ales pe Draco Malfoy (Tom Felton) să ducă la bun sfârşit o misiune secretă. Severus Snape (Alan Rickman) acceptă provocarea lui Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter) de-a face un legământ de nedesfăcut cu mama lui Draco, Narcissa (Helen McCrory), pentru a-l proteja pe Draco şi a-i duce misiunea la capăt în caz că el eşuează. Harry, acum în vârstă de 16 ani, îl acompaniază pe Albus Dumbledore (Michael Gambon) în vizita fostului profesor de Poţiuni, Horace Slughorn (Jim Broadbent), care a decis să se ascundă.

Slughorn acceptă să revină pentru a preda la Hogwarts, iar Dumbledore îi spune că reîntoarcerea acestuia este crucială. Părăsind noul magazin al lui Fred (James Phelps) şi George (Oliver Phelps), Harry, Ron (Rupert Grint) şi Hermione (Emma Watson) observă că Draco şi Narcissa s-au asociat cu Death Eaters în Borgin şi Burkes. Harry crede că Voldermort l-a transformat pe Draco într-un Death Eater, dar Ron şi Hermione sunt sceptici. În Hogwarts Express, Harry îl spionează pe Draco, care le dă de înţeles prietenilor săi, Pansy Parkinson (Scarlett Byrne) şi Blaise Zabini (Louis Cordice), că nu are de gând să se mai întoarcă la Hogwarts anul următor.

La Hogwarts, Harry şi Ron sunt admişi în clasa de Poţiuni a lui Slughorn în ultimele momente şi trebuie să împrumute manualele necesare. Copia lui Harry este semnată de „Half-Blood Prince”. Acest proprietar, îşi dă seama Harry, a făcut nişte adnotări în carte, oferind câteva instrucţiuni suplimentare – trucuri şi recomandări care-i permit lui Harry să exceleze la cursuri. Harry îşi petrece Crăciunul cu familia Weasley şi se apropie tot mai mult de sora lui Ron, Ginny (Bonnie Wright). Cei doi sunt pe cale să se sărute în Ajunul Crăciunului, dar Bellatrix şi Fenrir Greyback (Dave Legeno), intenţionând să-l captureze pe Harry, atacă şi distruge casa acestora.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Harry Potter and the Half-Blood Prince, online pe net subtitrat in limba Româna

Harry (Daniel Radcliffe) este văzut sângerând în faţa Ministerului de Magie din cauza atacului la care a fost supus în ultimele scene din filmul precedent. Lord Voldermort îşi strânge prinsoarea asupra lumilor Wizarding şi Muggle şi l-a ales pe Draco Malfoy (Tom Felton) să ducă la bun sfârşit o misiune secretă. Severus Snape (Alan Rickman) acceptă […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?