Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Hardcore Henry – Hardcore 2015 Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Lansată acum o săptămână la Festivalul de Film de la Toronto pelicula SF Hardcore a atras atenţia marilor studiouri, ce au pornit o tensionată competiţie pentru obţinerea drepturilor interaţionale de distribuţie. Potrivit Variety.com, câştigătoare a fost compania STX Entertainment, care a plasat una dintre cele mai generoase oferte de la această ediţie a TIFF.

Paramount Pictures, Universal Pictures, dar şi Lionsgate au lansat oferte pentru achiziționarea drepturilor de distribuţie, însă cele 10 milioane de dolari au trimis contractul către STX, compania urmând să asigure lansarea filmului în cel puţin o mie de cinematografe din Statele Unite.

Filmul, debutul în lungmetraj al lui Ilya Naishuller, îl are în distribuţie pe Sharlto Copley (District 9) şi în lista producătorilor pe Timur Bekmambetov (Wanted). Ineditul peliculei constă în modul de filmare. Acţiunea se desfăşoară în prin ochii protagonistului, ca în jocurile video „first-person shooter”.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
Hardcore Henry – Hardcore 2015 Online Subtitrat

Lansată acum o săptămână la Festivalul de Film de la Toronto pelicula SF Hardcore a atras atenţia marilor studiouri, ce au pornit o tensionată competiţie pentru obţinerea drepturilor interaţionale de distribuţie. Potrivit Variety.com, câştigătoare a fost compania STX Entertainment, care a plasat una dintre cele mai generoase oferte de la această ediţie a TIFF. Paramount […]

Genul: 2015, Actiune, Aventura, In Curand, SF

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?