Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Hangman (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Hangman (2017) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Dacă v-ați dorit vreodată să vedeți o versiune a lui Se7en unde indicii criminalului se bazează pe jocul de cuvinte copiilor, în loc de cele șapte păcate moarte, bine, acest nou thriller ar putea fi doar pe alee.
În Hangman, Al Pacino joacă rolul detectivului Archer din poliție, care-și petrece timpul, făcând puzzle-uri încrucișate, în latină, în afara unui magazin de gogoși. Dar el este tras înapoi într-o investigație de crimă, care va pune cu adevărat aptitudinile sale în joc de cuvinte cu descoperirea numărului său de insigne gravate într-un birou de clasă la locul crimei alături de jocul titular al copiilor.
Biroul școlii include, de asemenea, numărul insignei detectivului Ruiney (Karl Urban), care era aproape de Archer înainte de uciderea brutală și nerezolvată a soției sale, care poate sau nu poate avea o importanță crucială pentru ancheta actuală.
Vedeți, „Hangman”, după cum sa referit repede, scarpină o scrisoare cu cuțit în cuferele victimelor sale, care sunt apoi spânzurați să moară la 11 în fiecare noapte. În mod util, el oferă detectivilor un desen animat pentru copii, care umple scrisoarea într-o rețea la fiecare scenă a crimei. Asta face ca mutilarea corpului să fie gratuită, dar nu jucăm Jumble aici.
Hangman (jucat de Joe Anderson, care la inlocuit pe Michael Pitt ca Mason Verger in Hannibal la televizor) lasa si o urma de indicii controversate, astfel incat detectivii noștri sa poata ajunge la urmatoarea scena a crimei, departe fiind în același timp prea implicat în munca de detectiv pentru al urmări. Hangman (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017. Cu ce ​​se ocupă? În timp ce motivele și m.o. în Hangman sunt prea elaborate și ilogice – un lucru esențial în acest gen de lucruri – trebuie să recunosc o oarecare fascinație cu jocul de cuvinte central. În timp ce detectivii par să aibă un interes scăzut în rezolvarea acestei ghicitori, m-am trezit înnebunit cu fiecare scrisoare care a apărut pe tablă. Este … Aviație? Aversiune?
În cele din urmă este fără sens, desigur – și nu a fost niciodată rezolvată pentru public, deși personajul lui Pacino ar fi trebuit să o primească mai devreme – dar gimmickul nebun central aici îl ajută pe Hangman să devină un pic mai atrăgător decât se pare că procedează acest lucru.
Un element aici, chiar mai ilogic decât criminalul, este includerea unui jurnalist câștigător al Premiului Pulitzer, jucat de Brittany Snow. Ea se poticnește asupra primei victime în timpul călătoriei – alături de Ruiney și, dintr-un motiv oarecare, se află în restul anchetei, pe măsură ce detectivii îl urmăresc pe ucigaș.
Jurnalistul călcâie peste scenele crimei de-a lungul filmului, dar se sfârșește prin a face cea mai mare parte a activității de detectivi, așa că se descurcă. Dar performanța lui Snow este sinceră și atât de rigidă, și se află lângă coșmarurile ei, care par să știe cu ce material lucrează.
Aceasta include ucigașul psihopat al lui Anderson, o revelație târzie (în ciuda faptului că este una dintre cele cinci credite care acționează de-a lungul liniei), care aduc puțină energie în apogeul filmului și eroul stoic al lui Urban, o prezență adecvată în plumb.
Și apoi există Pacino, punând în scenă o lucrare atrăgătoare peste tot, cu un twang sudic frecvent incoerent (Hangman a fost filmat în Atlanta și a plecat în Monroe, Georgia). După ce a sunat în roluri pe parcursul anilor 2000, Pacino a avut o renaștere minoră de carieră în ultimii ani și oferă acestui film mult mai mult decât ieșea din el.
Iar când ucigașul Hangman îi uimeste victimele cu linii ca „Sunt pe punctul de a vă face o scrisoare dublă” (o referință Scrabble, dar cine numără), bănuiesc că producătorii de filme știu cu ce se confruntă aici. Hangman (2017) Online Subtitrat in limba romana.
Regizorul Johnny Martin, un cascador de lungă durată, a făcut și thrillerul Nicolas Cage, Vengeance: A Love Story, lansat la începutul acestui an. Hangman-ul este o producție mult mai slick, dar se ocupă de un farmec brutal al filmului în favoarea unei abordări mai generice.
În timp ce unul nu ar trebui să-l recomande pe Hangman mai mult decât o diversiune ușoară, este o distracție de făcut aici, iar premisa centrală de relaxare o face să devină mai atrăgătoare decât o pereche de thrillere detective similare de la Pacino, lansate acum un deceniu, Righteous Kill și 88 minute. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Hangman (2017) Online Subtitrat

Hangman (2017) Online Subtitrat gratis la calitate HD. Dacă v-ați dorit vreodată să vedeți o versiune a lui Se7en unde indicii criminalului se bazează pe jocul de cuvinte copiilor, în loc de cele șapte păcate moarte, bine, acest nou thriller ar putea fi doar pe alee.În Hangman, Al Pacino joacă rolul detectivului Archer din poliție, care-și […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?