Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Gringo (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Gringo (2018) Online Subtitrat in limba romana la format HD. Nash Edgerton a lui Gringo (2018), bandă roșie și bandă de film verde, David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried și Thandie Newton. Sinopsisul complotului lui Gringo: „O combinație extraordinară de comedie întunecată, acțiune albă-articulație și intrigă dramatică, Gringo se îndrăgostește în Mexic, unde omul de afaceri Hilarie Soyinka (David Oyelowo) se află la mila colegilor săi de afaceri acasă, domnii de droguri din zonă și un mercenar negru-ops în conflict moral. Trecerea liniei de la cetățean care respectă legea la luptătorii lui Harold care doresc să supraviețuiască situației sale din ce în ce mai periculoase, în moduri care ridică întrebarea: Este el afară din adâncul său – sau doi pași înainte?
Aș spune că acest lucru arată ca o comedie de acțiune standard care se așteaptă ca distribuția să fie remarcabilă. Scenariul lui Gringo trebuie să fie foarte bun sau poate că au urmărit atât filmele scurte excelente ale regizorului Nash Edgerton.
Gringo este de asemenea cunoscut de Sharlto Copley, Alan Ruck, Harry Treadaway, Kenneth Choi, Paris Jackson, Melonie Diaz, Yul Vazquez, Diego Cataño, Bashir Salahuddin și Theo Taplitz.
Gringo a fost scris de Anthony Tambakis și de Matthew Stone. Gringo (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Un amestec extraordinar de comedie intunecata, actiune albe si intrigi dramatice, Gringo se indragosteste in Mexic, unde omul de afaceri cu o maniera usoara, Harold Soyinka (David Oyelowo), se afla la mila colegilor sai de afaceri din spate, un mercenar negru-ops în conflict moral. Trecerea liniei de la cetățean care respectă legea până la luptă pentru luptă Harold, pentru a supraviețui situației sale din ce în ce mai periculoase, în moduri care ridică întrebarea: Este el afară din adâncul său – sau cu doi pași înainte? Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Gringo (2018) Online Subtitrat

Gringo (2018) Online Subtitrat in limba romana la format HD. Nash Edgerton a lui Gringo (2018), bandă roșie și bandă de film verde, David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried și Thandie Newton. Sinopsisul complotului lui Gringo: „O combinație extraordinară de comedie întunecată, acțiune albă-articulație și intrigă dramatică, Gringo se îndrăgostește în Mexic, unde omul […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?