Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Green Lantern Corps (2019) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Green Lantern Corps (2019) online subtitrat in romana se va concentra pe eroii Green Lantern de pe Pământ. Un grup de oameni se va alătura grupării Green Lantern Corps, o forță polițienească interstelară care protejează universul. Povestea se va centra pe aceștia (Hall Jordan, Guy Gardner, John Stewart și Kyle Rayner) dar și pe restul Lanternelor Verzi în timp ce vor duce un război interstelar împotriva grupării Sinestro Corps, o armată condusă de fostul Green Lantern, Sinestro. Aceștia sunt armați cu inele galbene de putere și vor să obțină prin forță un univers controlat de frică.

Cei patru oameni au fost recrutați de către o agenție intergalactică, Green Lantern Corps, ea protejează întreaga viață a universului cunoscut. Însă lucrurile se complică atunci când Sinestro, un fost membru, își construiește propria grupare care are intenții total opuse.

Informatii despre film Adaugat acum 3 months in urma
Green Lantern Corps (2019) online subtitrat in romana

Green Lantern Corps (2019) online subtitrat in romana se va concentra pe eroii Green Lantern de pe Pământ. Un grup de oameni se va alătura grupării Green Lantern Corps, o forță polițienească interstelară care protejează universul. Povestea se va centra pe aceștia (Hall Jordan, Guy Gardner, John Stewart și Kyle Rayner) dar și pe restul […]

Genul: Action, Actiune, Aventura, Sci-Fi

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?