Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

God Bless the Broken Road 2018 online subtitrat hd

Advertising

Loading...


God Bless the Broken Road 2018 online subtitrat hd este un film dramatic foarte bun, pe care cu siguranta trebuie sa il vizionati. Ca sa va faceti o idee despre continutului sau, mai intai trebuie sa stiti la ce face referire titlul.

Astfel, “Bless the Road Broken” este o melodie înregistrată de mai mulți artiști americani de muzică country. A fost co-scrisă de Marcus Hummon, Bobby Boyd și Jeff Hanna în 1994. A fost înregistrată pentru prima dată de Nitty Gritty Dirt Band în 1994, urmată de Hummon pe albumul său All In Good Time din 1995.

De atunci, mulți artiști au înregistrat melodia cu versiunea lui Rascal Flatts fiind cea mai înaltă grafică, devenind un hit numarul 1 pe topurile de muzică country Billboard în 2005 și câștigând compozitorilor un premiu Grammy pentru cel mai bun cantec de țară. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
God Bless the Broken Road 2018 online subtitrat hd

God Bless the Broken Road 2018 online subtitrat hd este un film dramatic foarte bun, pe care cu siguranta trebuie sa il vizionati. Ca sa va faceti o idee despre continutului sau, mai intai trebuie sa stiti la ce face referire titlul. Astfel, “Bless the Road Broken” este o melodie înregistrată de mai mulți artiști […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?