Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Gemini (2017) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...Gemini (2017) Online Subtitrat in romana la format HD. La începutul filmului Gemini, noul film al regizorului Aaron Katz, detectivul Ahn al lui John Cho, îi spune lui Jolie lui Lola Kirke că deseori sunt niște detalii aparent inofensive și trecute cu vederea, care devin „cheia pentru rezolvarea întregului lucru”. despre Gemini ca estetica sa rece, reflexivă, care îi sfătuiește pălăria până la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, inclusiv filme ca Mulholland Dr., Lost Highway, și influența slabă și sub-apreciată.
Asta nu înseamnă că Gemeni împărtășește un complot asemănător cu acele filme, sau chiar aceeași atitudine. E mai realist (deși nu în întregime), și mai plin de umor decât oribil, în ciuda momentelor de tensiune subevaluată. Și în timp ce fanii genului și a filmelor menționate mai sus pot răspunde la misterul său central, Gemenii este încă o bucurie de urmărit. Gemini (2017) Online Subtitrat este un film de mister de 93 de minute.
Gemini se axează pe relația dintre asistentul personal Jill (Kirke) și șefa ei / prietena, o actriță celebră pe nume Heather (Zoe Kravitz), care este antesa să ia ceva timp departe de lumina reflectoarelor. Filmul este la fel de mult despre Los Angeles ca Mulholland Dr. sau Demon Neon, deși nu la fel de evaziv ca primul sau de stilizat ca acesta din urmă. Filmul lui Katz există cu siguranță în același univers, cu o bandă de sine conștientă, care nu devine niciodată reținută. Este o linie de tonuri fine și una pe care Katz și distribuția lui navighează cu echilibrul expert.
Această distribuție este cheia succesului filmului. Pe parcursul a 90 de minute, mini-odiseea lui Kirke prin Los Angeles își găsește căile de trecere cu un scenarist cinic hilar (Veeps Nelson Franklin), un detectiv rece (Cho), flacăra narcisistă a lui Heather (Reeve Carney, Penny Dreadful) publicistul Michelle Forbes și noua iubită a lui Heather (Greta Lee) – toți reprezentând microcosmosul self-serving și oportunist al LA, o lume în care o actriță ca Heather ar putea să primească amenințări de moarte hiperbolice de la oricare dintre ei literalmente.
Ca și cei mai de succes contemporani ai săi, Katz nu încearcă să-și simuleze influențele, dar se simt în detalii inofensive – cum ar fi părul inspirat de Beckett, care se schimbă de la bruneta la blondă și îl cheamă pe Patricia Arquette pe Lost Highway. Acestea sunt noduri distractive, dar nu supraviețuiesc filmului, ceea ce reprezintă în realitate o experiență proprie.
Kirke poartă o mare parte din Gemeni pe umeri ca Jill, o asistentă hotărâtă care își dedică o mare parte din viața ei unui angajator care, în orice caz, devine un prieten apropiat până când un moment de violență uimitoare amenință să submineze totul. Și totuși, perseverența lui Jill persistă multă vreme după ce mulți dintre colegii săi profesioniști l-ar fi numit o zi. (Este, de asemenea, un fel de rad pentru a vedea Kirke decked în motocicleta din piele complet unelte într-un moment care este o fantezie subtil feminin badass.)
Kravitz merită la fel de multă creditare pentru performanța ei magnetică, care este suficient de evazivă pentru a vă păstra ghicitul chiar și atunci când bănuiți că știți cum se termină această poveste. În cele din urmă, este un testament pentru Katz și eforturile companiei pe care Gemini încă le simte remarcabil de proaspete, chiar dacă bănuiți că au fost dezvăluite cele de-a treia faptă. Filmele nu ar trebui să se bazeze pe răsturnări și pe capcane surpriză. Chiar dacă aveți aceste momente stricate pentru dvs., nu ar trebui să vă strici experiența de ansamblu. Gemini (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017.
În această epocă actuală a culturii pop-spoiler, filme precum Gemeni, care plasează o primă superioară în povestiri, spectacole și construirea de caractere decât în ​​”răsucirea mare” la final, se simt ca un act de rebeliune frumoasă. Simplu atât în ​​concepție, cât și în execuție, Gemini îi răsplătește pe spectatori care nu sunt nerăbdători să o depășească și sunt mai interesați să vadă un film care, știți, este bun. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Gemini (2017) Online Subtitrat HD

Gemini (2017) Online Subtitrat in romana la format HD. La începutul filmului Gemini, noul film al regizorului Aaron Katz, detectivul Ahn al lui John Cho, îi spune lui Jolie lui Lola Kirke că deseori sunt niște detalii aparent inofensive și trecute cu vederea, care devin „cheia pentru rezolvarea întregului lucru”. despre Gemini ca estetica sa […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?