Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Game Night (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

În încercarea de a-și condimenta puțin viața de cuplu, Annie și Max organizează un joc cu tematică diferită în fiecare săptămână. De această dată se bazează pe Brooks, fratele carismatic a lui Max pentru a organiza o seară memorabilă pe tema infracțiunii, cu infractori adevărați și agenți federali. Brooks a planificat chiar și o arestare, falsă desigur. Însă, în momentul în care este de negăsit, Annie și Max încep să își facă griji, ceea ce trebuia să fie un simplu joc a degenerat enorm, iar viața lui Brooks poate fi în pericol.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Game Night (2018) online subtitrat

În încercarea de a-și condimenta puțin viața de cuplu, Annie și Max organizează un joc cu tematică diferită în fiecare săptămână. De această dată se bazează pe Brooks, fratele carismatic a lui Max pentru a organiza o seară memorabilă pe tema infracțiunii, cu infractori adevărați și agenți federali. Brooks a planificat chiar și o arestare, […]

Genul: 2018, Game Night (2018), Game Night (2018) descriere, Game Night (2018) film, Game Night (2018) plot, Game Night (2018) rezumat, Game Night (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?