Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Full Love (2018) online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...


Full Love (2018) online gratis subtitrat in romana .

Un veteran militar și un fost mercenar pe nume Frenchy lucrează acum ca și șofer de taxi. S-a refugiat undeva în Asia de Est, hăituit de trecutul său sumbru. După program Frenchy are obiceiul să frecventeze un bar denumit Eagle’s Nest, un bar infect care găzduiește un vultur într-o cușcă de unde și numele. Frenchy cunoaște o femeie frumoasă, victima traficului de persoane care îi va schimba cursul existenței pentru totdeauna. Hăituit de amintirile unei copilării chinuite, tânăra este determinată să își schimbe viața cu ajutorul lui Frenchy. Dar lucrurile se dovedesc a fi mai complicate decât ar fi crezut. După o serie de obstacole, Frenchy își cheamă în ajutor câțiva vechi amici. Alături de prietenii săi militari Frenchy are parte de cea mai mare provocare din viață. Războiul este asemeni Iadului dar nimeni și nimic nu avea să-i pregătească pentru ce urmează.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Full Love (2018) online gratis subtitrat in romana

Full Love (2018) online gratis subtitrat in romana . Un veteran militar și un fost mercenar pe nume Frenchy lucrează acum ca și șofer de taxi. S-a refugiat undeva în Asia de Est, hăituit de trecutul său sumbru. După program Frenchy are obiceiul să frecventeze un bar denumit Eagle’s Nest, un bar infect care găzduiește […]

Genul: 2018, Full Love (2018), Full Love (2018) descriere, Full Love (2018) film, Full Love (2018) plot, Full Love (2018) rezumat, Full Love (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?