Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fructul Oprit – Episodul 8 online subtitrat

Advertising

Loading...


Fructul Oprit – Episodul 8 online subtitrat in limba romana gratis. De-a lungul anilor, Julian și Lucrecia se reunesc și dragostea lor se renaște, dar părinții lor se opun, sunt dispuși să lupte pentru dragostea lor. Și au sprijinul lui Delfina, Modesto, soțul ei și solidaritatea lui Manuel, care, în ciuda iubirii lui Lucrecia, îi ajută să fie fericiți. Modesto, maestru al „El Milagro”, este un om de țară, care are un mic câmp de porumb și care împreună cu Delfina și Manuel formează o familie integrată și iubitoare.
Lucrecia nu se întoarce singură, este însoțită de Renata, vărul ei. O fetiță invidioasă, dispusă să profite de tot ceea ce este Lucrecia. Paulino suferă o criză economică, iar Gabino îi cere să se căsătorească cu Lucrecia. Dar Carmelo intervine și îl ucide pe tatăl său. Julian este acuzat pe nedrept pentru acea crimă, pentru care Lucrecia este nevoită să se căsătorească cu Carmelo pentru a evita ruina tatălui său și că Julian este acuzat pe nedrept. Julian părăsește orașul, convins că Lucrecia la trădat. Fructul Oprit – Episodul 8 online subtitrat face parte din categoria filme 2018 Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Fructul Oprit – Episodul 8 online subtitrat

Fructul Oprit – Episodul 8 online subtitrat in limba romana gratis. De-a lungul anilor, Julian și Lucrecia se reunesc și dragostea lor se renaște, dar părinții lor se opun, sunt dispuși să lupte pentru dragostea lor. Și au sprijinul lui Delfina, Modesto, soțul ei și solidaritatea lui Manuel, care, în ciuda iubirii lui Lucrecia, îi ajută […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?