Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fructul Oprit – Episodul 5 online subtitrat

Advertising

Loading...Fructul Oprit – Episodul 5 online subtitrat in limba romana gratis. Lucrecia trăiește în tristețe ca soția lui Carmelo, pe lângă faptul că a pierdut hacienda „El Milagro”. Orașul vorbește despre sosirea unui străin care a cumpărat „El Milagro”. Lucrecia descoperă că străinul este Julián Huerta … Carmelo află că Julián sa întors și că războiul dintre cei doi este dezlănțuit de dragostea lui Lucrecia.
Această poveste are loc în mijlocul unor peisaje minunate din Chiapanecan, cum ar fi „Canionul Sumidero”, Lagunas de Monte Bello, Parcul Național „Las Nubes”, cascadele „Agua Azul” și vechiul, colorat și frumos „San Cristóbal de las Casas. ” În acest cadru, Lucrecia și Julián se vor lupta pentru a arăta că dragostea lor este puternică și durabilă. Fructul Oprit – Episodul 5 online subtitrat face parte din categoria filme 2009, actorii principali sunt:  Maite Perroni. Daniela Castro, Diego Amozurruita, Eugenio Siller, Sabine Moussier. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Fructul Oprit – Episodul 5 online subtitrat

Fructul Oprit – Episodul 5 online subtitrat in limba romana gratis. Lucrecia trăiește în tristețe ca soția lui Carmelo, pe lângă faptul că a pierdut hacienda „El Milagro”. Orașul vorbește despre sosirea unui străin care a cumpărat „El Milagro”. Lucrecia descoperă că străinul este Julián Huerta … Carmelo află că Julián sa întors și că războiul […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?