Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fructul Oprit – Episodul 2 online subtitrat

Advertising

Loading...


Fructul Oprit – Episodul 2 online subtitrat in romana. Paulino Córdoba, Gabino Roura, Rodolfo Huerta și Matías Quiroga, au fost prieteni încă din copilărie, dar ca adulți, prioritățile lor s-au schimbat și un păcat amenință să-și distrugă relația de prietenie.
Paulino este proprietarul producătorului de mere Hacienda „El Milagro” și soț al orașului Rosario, are doi copii, César și Lucrecia. Rosario a arătat întotdeauna o preferință pentru bărbat și o respingere deschisă împotriva fiicei sale. Lucrecia a fost îngrijită de Delfina, slujitorul lui Rosario și mama lui Manuel.
Lucrecia și Manuel se consideră frați ai laptelui, pentru că Delfina ia îngrijit. Cel mai bun prieten al lui Lucrecia este Julián Huerta. Ambii au aceleași gusturi și o sensibilitate care stabilește, de-a lungul anilor, o mare dragoste.
Gabino Roura este un om viclean și ambițios care îl ucide pe soția lui Ines, pentru a-și pierde averea. Gabino manipulează prietenii și copiii săi, Carmelo și Teresa. Este proprietarul celei mai bune terenuri agricole, pe care le închiriază lui Paulino, pentru a controla distribuția și comercializarea merelor. Fructul Oprit – Episodul 2 online subtitrat face parte din categoria filme 2009. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Fructul Oprit – Episodul 2 online subtitrat

Fructul Oprit – Episodul 2 online subtitrat in romana. Paulino Córdoba, Gabino Roura, Rodolfo Huerta și Matías Quiroga, au fost prieteni încă din copilărie, dar ca adulți, prioritățile lor s-au schimbat și un păcat amenință să-și distrugă relația de prietenie.Paulino este proprietarul producătorului de mere Hacienda „El Milagro” și soț al orașului Rosario, are doi copii, […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?