Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Freeheld – Lupta Impotriva Sistemului 2015 Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Lupta Impotriva Sistemului 2015 Online Subtitrat – Film Full Online, Cu Dane Wells ca partener, Laurel Hester formeaza cel mai eficient duo de inspectori din New Jersey.

Laurel, care viseaza sa devina locotenent, incearca din rasputeri sa isi ascunda orientarea sexuala pentru a nu-si pune cariera in pericol. In timpul unui meci de volei, Laurel face cunostinta cu Stacie, o femeie mult mai tanara decat ea care isi asuma orientarea sexuala. Cele doua se indragostesc una de alta si se muta impreuna la scurt timp. Fericirea lor este de scurta durata deoarece Laurel este diagnosticata cu o boala teribila, cancer. Stiind ca zilele ii sunt numarate, Laurel cere ca pensia de politist sa ajunga in mainile lui Stacie dupa moartea sa. Se loveste de homofobia politicienilor care ii refuza cererea.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
Freeheld – Lupta Impotriva Sistemului 2015 Online Subtitrat

Lupta Impotriva Sistemului 2015 Online Subtitrat – Film Full Online, Cu Dane Wells ca partener, Laurel Hester formeaza cel mai eficient duo de inspectori din New Jersey. Laurel, care viseaza sa devina locotenent, incearca din rasputeri sa isi ascunda orientarea sexuala pentru a nu-si pune cariera in pericol. In timpul unui meci de volei, Laurel […]

Genul: Actiune, In Curand

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?