Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Forever Strong – Mereu puternici, filme online HD, subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Rick Penning (Sean Faris) este un jucător de rugby liceean care a fost desemnat căpitan al unei echipe ai cărei jucători îşi îmbunătăţesc condiţia prin droguri şi alcool. După ce pierd campionatul în faţa echipei Highland Rugby, cea mai mare rivală a lor, Rick se îmbată şi pleacă apoi cu maşina, provocând un accident în care iubita lui Tammy este grav rănită. Drept consecinţă, el îsi pierde poziţia în echipă şi este trimis la un centru de detenţie pentru minori din Salt Lake.

Deoarece îi pare rău pentru el, managerul centrului respectiv, Marcus (Sean Astin), îl include pe acesta în cadrul echipei Highlander antrenată de Larry Gelwix (Gary Cole). Nefiind deloc încântat de idee, dar neavând nici prea mult de ales, el încearcă să se acomodeze cu noii colegi şi să-şi croiască drum către lista de titulari. Vechiul său prieten din echipa de rugby îi trimite o minge în care se află droguri şi încearcă să profite de ele, dar ceva se petrece şi hotărăşte să renunţe, aruncându-le.

El are de trecut o perioadă dificilă şi încearcă să treacă prin ea cu muncă asiduă, însă găseşte în cele din urmă puterea de-a merge mai departe şi a deveni un membru al echipei admirat de toată lumea. În fiecare zi el se antrenează din greu şi se ceartă cu antrenorul care nu îşi face treaba prea bine, stând mai mult degeaba. El continuă să fie o piesă importantă în angrenajul echipei, iar curând coechipierii săi încep să-l aprecieze tot mai mult şi să-şi dorească să le fie şi antrenor.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?