Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Ford v Ferrari (2019) subtitrat HD in romana

Advertising

Loading...

Ford v Ferrari (2019) subtitrat HD in romana. Filmul urmărește povestea adevărată a luptei dintre Ford și Ferrari pentru a câștiga Campionatul Mondial de la Le Mans, din 1966. Pelicula se concentrează asupra unei echipe de ingineri și designeri excentrici și hotărâți, condusă de vizionarul inginer Carroll Shelby și de pilotul de curse britanic, Ken Miles. Henry Ford II și Lee Iacocca le dau misiunea de a construi un automobil complet nou, pentru a detrona dominanța Ferrari în Campionatul Mondial de la Le Mans. Henry Ford II a deschis calea rivalității cu Enzo Ferrari, când a decis să creeze o mașină mai rapidă decât „Cavallino Rosso” și să-l învingă în cursa franceză. Cu toate că modul în care a fost stabilit câștigătorul a stârnit controverse, pelicula se va concentra mai mult pe eforturile celor doi de a dezvolta noua mașină și mai puțin pe cursa propriu-zisă.

Filmul Ford v Ferrari (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Ford v Ferrari online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!


Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Ford v Ferrari (2019) subtitrat HD in romana

Ford v Ferrari (2019) subtitrat HD in romana. Filmul urmărește povestea adevărată a luptei dintre Ford și Ferrari pentru a câștiga Campionatul Mondial de la Le Mans, din 1966. Pelicula se concentrează asupra unei echipe de ingineri și designeri excentrici și hotărâți, condusă de vizionarul inginer Carroll Shelby și de pilotul de curse britanic, Ken […]

Genul: Actiune, Biografic, Drama, film subtitrat, filme 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?