Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Firul fantomă (2017) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...Reynolds Woodcock, un călugăr care își desfășoară activitatea în Londra în anii 1950, are obiceiul să coasă mesaje secrete în hainele lui. („Niciodată nu este blestemată” este binecuvântarea cusută în firul de lavandă pe care el o alunecă în tivul unei rochii de nuntă comandată de o prințesă.) Aceste urme invizibile ale sensurilor sale ascunse în sensul literal – înseamnă că rochiile sale sunt mai mult decât luxoase mărfuri. Ele sunt opere de artă, obscure și totuși fără îndoială saturate de pasiunea și personalitatea creatorului lor.
Nu pare un accident că Paul Thomas Anderson și-a înscris monograma în titlul celei de-a opta filme „Phantom Thread”, care cronicizează câteva capitole din viața și cariera fictivă a lui Reynolds. Acesta este un film profund, intens, extravagant și personal. Nu mă refer la autobiografie. Știu puțin și mă interesează mai puțin detaliile vieții personale a domnului Anderson. Indiferent dacă partenerul său de mult timp, actrita și comediantul Maya Rudolph, a gătit vreodată o omletă de ciuperci, este o problemă de indiferență față de mine.
Nu fiecare film despre un artist este un autoportret al regizorului său, însă „Phantom Thread” prezintă aproape analogii interesante între metierul lui Reynolds și dl. Anderson. Designerul de modă, jucat de Daniel Day-Lewis, transformă desene în dramă, manipulând culoarea și mișcarea și forma umană pentru a construi un obiect material, artificial, idealizat și fantastic – o mărturie care se înfățișează unui vis. El este asistat în munca sa de către o echipă de artizani disciplinați care își taie și coase ideile în forma folositoare. (Acesta poate fi locul unde se remarcă faptul că editorul „Phantom Thread” este Dylan Tichenor.) Mark Bridges a creat costumele.
Rezultatul acestui efort colectiv este un vas unic pentru frumusețe și plăcere, supus capriciilor pieței și aluziilor gustului și, prin urmare, ușor de trivializat. E doar un film. E doar o rochie. Când sora și partenerul de afaceri al lui Reynolds, Cyril (Lesley Manville), îl informează despre plecarea unui client vechi pentru o casă pe care o consideră mai „chic”, designerul are un mic strigăt. Cuvântul îl dezgustă, nu în ultimul rând pentru că exprimă vulgaritatea mediului în care trebuie să-și urmeze viziunile înalte. Filmul Firul fantomă (2017) online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Această discrepanță – între o sensibilitate deosebită și o lume a materialului murdar, puțin adânc – poate explica unele dintre ciudățenii temperamentale pe care Reynolds le împărtășește cu creatorul său. De-a lungul anilor, mai ales că „va fi sânge”, domnul Anderson și-a manifestat în mod repetat indiferența față de moda și convențiile filmului contemporan. În special, el disprețuiește asocierea atentă și conștientă de teme și mesaje care preocupă mulți dintre colegii săi. Întotdeauna pare mai interesat de filmele sale decât de ceea ce sunt sau despre care ar putea fi.
„Subiect Fantoma“ nu este la fel ca și ermetică „The Master“ sau ca Loosey-goosey ca „inerenta Vice.“ Este o piesă de cameră, romantic și baroc, în egală măsură, cu armonii arestând și modificări răpitor de ton. (Acesta ar putea fi locul în care să menționăm că Jonny Greenwood a compus scorul). La fel ca „Nu va fi sânge”, îl aruncă pe dl. Day-Lewis ca avatarul obsesiei, condus de această dată de urmărirea perfecțiunii estetice, nu de bani și de putere. Dar, în timp ce Daniel Plainview, în filmul precedent, a fost un vector al ambiției pure, demonice, Reynolds Woodcock se descoperă să devină un picior al unui triunghi emoțional complicat. Firul fantomă (2017) online subtitrat este un film de drama ce dureaza 130 de minute. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Firul fantomă (2017) Film online subtitrat HD

Reynolds Woodcock, un călugăr care își desfășoară activitatea în Londra în anii 1950, are obiceiul să coasă mesaje secrete în hainele lui. („Niciodată nu este blestemată” este binecuvântarea cusută în firul de lavandă pe care el o alunecă în tivul unei rochii de nuntă comandată de o prințesă.) Aceste urme invizibile ale sensurilor sale ascunse […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?