Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

First Kill (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


First Kill (2017) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD gratis. În cazul în care ați uitat că Hayden Christensen este încă un actor activ care urmărește noi proiecte și de fapt se plătește pentru a pretinde că are talent, filmul First Kill vă va reaminti de ce Christensen nu a fost niciodată luată în serios ca un artist de divertisment sau interpret respectat . De la regizorul Steven C. Miller (Marauders, Automaton Transfusion) și scenaristul Nick Gordon, primul scenarist, este un thriller de acțiune care se rotește în jurul unui broker pe Wall Street numit Will (Christensen). Will’s son Danny (Ty Shelton) este frecventat frecvent la școală. Într-o încercare de a-l întări, Will îl ia pe Danny în orașul rural în care a crescut pentru o călătorie de vânătoare. Un tâlhar rănit de bancă pe nume Levi (Gethin Anthony) îl ia pe Danny ostatec după ce vânătoarea îl injectează pe tatăl și fiul într-un argument în legătură cu un viol recent. Will este forțat să negocieze pentru viața fiului său. Cu toate acestea, Will’s sleuthing în jurul capturiază ochiul șefului poliției locale Howell (Bruce Willis).
Cei mai mulți dintre noi nu au văzut nimic de la Hayden Christensen de la Prequelurile Star Wars (cu excepția cazului în Awake, Jumper sau Takers Count). Chiar dacă actorul născut canadian are doar 36 de ani, el a îmbătrânit oribil. Fața lui se strecoară și se strecoară în locuri care ar trebui să fie ferme și exuberante. Când Bruce Willis și Hayden Christensen împărtășesc timpul pe ecran, tot ce poți să faci este să te întrebi și să te compari, pe măsură ce te uiți în necredință, gândindu-te asupra celor care au îmbătrânit mai rău.
Primul Kill nu are nimic aproape de divertisment. Acțiunea rigidă este resimțită în toată piesa. Megan Leonard se luptă să găsească un scop pentru ea însăși atunci când nu încearcă să scoată lacrimi de crocodil constipat. Hayden Christensen pare a fi cel mai confortabil cu lipsa lui atroce de talent. Tranziția pe care o are între emoții pe parcursul filmului lovește fibra ființei tale ca o ocolire ascuțită care te conduce de pe o stâncă abruptă. Bruce Willis pare să fi îmbrățișat doar bătrânețe în acest moment; el strigă foarte mult, e nemulțumit și nu poate ține tinerii de pe peluză. Cu toată sinceritatea, el pare a fi dezgustat cu fiecare minut de a fi în acest film și acesta arată de fiecare dată când își deschide gura. First Kill (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017. Singurul individ cu orice promisiune este Gethin Anthony și asta doar pentru că Levi este scris ca cel mai grav răufăcător de bancă din toate timpurile. First Kill iese din calea lui pentru a face Levi să pară acest sfânt filozofic. Levi îi oferă lui Danny lecții de viață, acționează ca un model de rol și este mai mult o figura tatălui lui Danny decât Will, interesându-se, de fapt, de ceea ce îi place lui Danny, interacționând cu el și fiind deschis și cinstit cu el, minciuna despre asta. Este ca și cum First Kill intenționează să convingă publicul să simpatizeze cu Levi, ceea ce nu are sens, din moment ce familia lui Will este protagoniștii povestirii. Dacă acest film nu avea un fel de aprobare a lui Killer Instinct, atunci cu siguranță se pare că lipsesc. Este vorba despre toate despre Levi și Danny, despre care se vorbește și despre care este menționat sau prezentat pe ecran în mod proeminent. First Kill (2017) Online Subtitrat este un film de actiune de 97 de minute ce nu trebuie ratat. Povestea încearcă să momească publicul într-o compasiune forțată și o revelație slab executată pe care o veți observa din momentele de deschidere ale filmului. Pe masura ce bijuterii de adevaruri aspre sunt stropite in tot filmul, ceea ce duce la ceea ce scenaristul Nick Gordon probabil spera sa fie o pisica indrazneata si alunecoasa dintr-o punga bine ascunsa, executarea acestor secvente te lasa scarpinandu-ti capul inainte, toate împreună cu mult înainte de confruntarea finală.
Primul Kill nu incearca destul de mult sa fie o placere de vinovatie si nu este genul plin de umor care confera un statut clasic legendar sau cult la filmele cu buget redus. Acesta este un film care se pare că a fost împușcat în mai puțin de două săptămâni și arată. Cu o poveste teribilă, o distribuție fără talent și o secvență de ploi abundente, care este doar memorabilă, deoarece respirația grea a lui Hayden Christensen îneacă sunetul ploii, First Kill este setarea la o glumă proastă, fără lovitură. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
First Kill (2017) Online Subtitrat

First Kill (2017) Online Subtitrat in limba romana la calitate HD gratis. În cazul în care ați uitat că Hayden Christensen este încă un actor activ care urmărește noi proiecte și de fapt se plătește pentru a pretinde că are talent, filmul First Kill vă va reaminti de ce Christensen nu a fost niciodată luată în serios […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?