Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Finding Dory 2016, filme animate online în Română

Advertising

Loading...

Finding Dory 2016 (În căutarea lui Dory), film online DUBLAT în Română

La un an după evenimentele din primul film, Dory începe să aibă frânturi de vise şi amintiri din viaţa ei dinainte de-a se întâlni cu Marlin şi Nemo. Amintirile sunt în mare măsură legate de părinţii ei. După ce ascultă un discurs cu privire la migraţie, în care animalele marine îşi folosesc instinctul de-a se întoarce acasă, amintirile lui Dory se declanşează şi se trezeşte brusc nevoia de a-şi găsi părinţii, însă îsi aminteşte vag faptul că aceştia au locuit undeva în Morro Bay, California.

Marlin şi Nemo hotărăsc să o însoţească pe Dory în misiunea ei de-aşi găsi părinţii. Cu ajutorul lui Crush, ei pornesc prin ocean spre California. Când Dory ajunge la o epavă, ei sunt forţaţi să fugă de un prădător gigant care aproape îl ucide pe Nemo. Marlin dă vina pe Dory pentru că l-a pus în pericol pe Nemo şi îi spune furios că „uitatul lucrurilor este ceea ce ştii cel mai bine să faci”.

Chiar dacă este îndurerată de această remarcă răutăcioasă, Dory hotărăşte să caute ajutor pentru Nemo şi călătoreşte la suprafaţă unde ajunge să fie prinsă în plasă de nişte voluntari de la Institutul de Vietăţi Marine din apropiere. Dory este etichetată şi trimisă în secţia de carantină a institutului acolo unde întâlneşte o caracatiţă irascibilă pe nume Hank. Hank vrea să îi ia eticheta lui Dory deoarece asta înseamnă că nu va fi eliberată în ocean ci va fi trimisă Cleveland unde îşi va petrece restul zilelor într-un acvariu. Din cauza experienţelor traumatizante din trecut, Hank visează să locuiască singur şi izolat, ajutând-o pe Dory să-şi găsească părinţii în schimbul etichetei.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Finding Dory 2016, filme animate online în Română

Finding Dory 2016 (În căutarea lui Dory), film online DUBLAT în Română La un an după evenimentele din primul film, Dory începe să aibă frânturi de vise şi amintiri din viaţa ei dinainte de-a se întâlni cu Marlin şi Nemo. Amintirile sunt în mare măsură legate de părinţii ei. După ce ascultă un discurs cu […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?